futbol

3a divisió

La Pobla allarga el malefici del Figueres a Vilatenim

No hi ha manera. La Unió, que va jugar tota la segona part amb un home menys per l’expulsió de Ferran Grau, va enllaçar el sisè partit sense guanyar com a local

figueres 1 la pobla maf. 2

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, David Payan (Carles Puig, 81’), Albert Canal, Sergi Romero, Ferran Grau, Pep Chavarria (Toni Cunill, 46’), Gil Muntadas, Ritxi Mercader (Aleix Feixas, 44’), Xavi Ferron i Dani Gomez.LA POBLA DE MAFUMET:Campos, Salva, Dani, De Nova, Roger Figueres, Jesús (Adri Gimeno, 50’), Pol Prats (Gabri, 81’), Eric Vilanova, Roger Brugué (Riki, 68’), Rayco i Pol Ballesteros.GOLS:0-1 (22’) Pol Prats. 1-1 (23’) Gil Muntadas. 1-2 (64’) Rayco.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als locals Ferrón, Payan i Canal; als visitants Jesús López, Roger Brugué i Ferrer.T.V.:per doble targeta groga al local Ferran Grau (44’)

A Vilatenim no hi ha manera. El Figueres va enllaçar ahir el sisè partit sense guanyar davant de la seva afició –l’equip de Chicho Pèlach només ha sumat 1 punt dels últims 18 en joc a casa– després de perdre contra la Pobla de Mafumet (1-2) en un partit en el qual els figuerencs van jugar tota la segona part amb un home menys per l’expulsió de Ferran Grau. Pol Prats (23’) i Rayco (64’) van ser els golejadors visitants, mentre que Gil Muntadas va fer el gol de l’honor local (24’).

El partit va començar amb els dos equips ben col·locats damunt del terreny de joc, tot i que sense crear gaires ocasions de perill. Gil Muntadas ho va intentar pels locals amb un xut al quart d’hora de joc, i poc després era Canal el que inquietava la porteria visitant amb una rematada de cap. Però va ser la Pobla l’equip que va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a Pol Prats, que va aprofitar una errada en defensa del Figueres per marcar el 0-1 (23’). Tot i la patacada la Unió va reaccionar immediatament amb un gol de Gil Muntadas, que va definir des de la frontal amb una potent rematada (24’). Just abans del descans el Figueres es va quedar amb un home menys per l’expulsió per doble targeta groga de Ferran Grau, una acció clau.

En la represa el Figueres, tot i jugar amb inferioritat numèrica, va sortir endollat amb una primera rematada de Ferrón, tot i que la Pobla va anar agafant el domini a poc a poc i es va tornar a avançar amb un cop de cap de Rayco (64’). Les adversitats ja eren considerables per als locals, que tot i així van buscar l’empat, un gol que va fregar Toni Cunill en els últims minuts amb un un contra un amb el porter que va aturar Campos, molt inspirat en el tram final. Finalment el Figueres no va trobar l’empat i va deixar escapar tres punts més a casa.

L’expulsió d’en Ferran Grau ha condicionat el partit, però tot i així l’equip ha lluitat fins al final del partit. Em quedo amb això
A casa no hi ha manera, però l’equip està treballant bé i segur que tirarem la situació endavant