3a divisió FEF

El Figueres no té res a fer contra l’Espanyol B

3a divisió. El líder invicte del grup goleja els empordanesos gràcies a una primera meitat efectiva. La Unió es despenja de la part còmoda de la taula

espanyol b 3 figueres 0

ESPANYOL B:Edu, Víctor, Pedrosa, Iago, Lluís López, Pol Lozano, Moha (Pipa, 57’), Àlex López, Bermejo, Puado (Max, 60’) i Doncel (Joselu, 66’).FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Romero, Canal, Conill, Payán, Pep Chavarria (Èric Torres, 54’), Gil Muntadas, Joan Pons (Carles Puig, 45’), Xavi Ferrón i Dani Gómez (Pimentel, 64’).GOLS:1-0 (12’) Moha. 2-0 (23’) Pedrosa. 3-0 (38’) Lluís López.ÀRBITRE:Navarro García.T.G.:als visitants Joan Pons, Payán i Dani Gómez.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

El Figueres va caure golejat en la seva visita al camp de l’Espanyol B (3-0). El líder invicte del grup cinquè en va tenir prou amb una bona i efectiva primera meitat per desfer qualsevol esperança i il·lusió empordanesa de ser el primer equip a batre el gran dominador i favorit absolut a l’ascens a segona B, categoria que va perdre la temporada passada.

El partit va començar amb un gol anul·lat a la Unió per fora de joc de Dani Gómez (3’), un fet que va despertar i posar en atenció massa aviat el filial blanc-i-blau, que va començar a carburar i a arribar amb claredat a l’àrea empordanesa. Gràcies a una errada defensiva de la defensa figuerenca, Moha va batre Aroca (12’) mostrant que amb poca cosa l’efectivitat i l’olfacte de cara al gol dels locals era letal per als visitants. La diana va envalentir els joves jugadors dirigits per David Gallego, que cada vegada generaven més sensació de perill i feien anar de bòlit els defenses del conjunt dirigit per Chicho Pèlach. Bermejo va estar a punt de marcar, però va ser Pedrosa qui va fer pujar el segon gol blanc-i-blau després d’una gran acció individual (23’).

El segon gol va acabar de deixar estabornit del tot el Figueres, que tot i intentar mostrar un bon joc amb possessió i triangulació veia com el rival, amb molta pólvora i qualitat individual, l’ofegava. En el 38, davant la desesperació figuerenca, Lluís Lopez va fer el tercer, que, per sort, va ser definitiu, en el servei d’un córner.

L’Espanyol B, i el partit en general, va tenir un ritme i una intensitat menor en la segona part. La Unió va intentar treure el caràcter i, tot i disposar d’una clara ocasió mitjançant un penal, Xavi Ferrón va topar amb Edu Frias, que li va endevinar les intencions –el filial de l’Espanyol hauria pogut ampliar la diferència però Max va enviar un xut al pal (86’).

El segon acte va servir a Chicho Pèlach per donar els primers minuts amb la samarreta del Figueres al jove exjugador del Girona, Èric Torres.

ELS VESTIDORS

Teníem pensat un plantejament que s’ha aixafat en la primera part. Sabíem que assumíem riscos, però no volíem esperar al darrere
L’Espanyol B és un gran equip. La resta de clubs podem veure com funciona un equip professional
Narcís, ‘Chicho’, Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)