Un triomf per desgast

3a divisió. El Palamós resol el partit a casa contra el Gavà en el darrer quart, quan el rival es va quedar amb un jugador menys i els locals van imposar el seu joc i major qualitat

PALAMÓS 3 GAVÀ 1

PALAMÓS:Quinti, Sergio García, Cano, Botxi, Barrera (Marc Vilà, 85’), Marc Medina, Bonaventura (Litus, 66’), Eppy (Nahuel, 46’), Isma Traoré, Gerard i Subi.GAVÀ:Busquets, Xavi, Marc, Èric Pujol, Nahuel, Coke, Caballero (Diego Lamas, 72’), Marcos, Dani Muela (Nico, 85’), Àlex i Aks.GOLS:0-1 (11’) Àlex. 1-1 (72’) Medina, de penal. 2-1 (77’) Barrera. 3-1 (84’) Medina.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Barrera, Sergio García, Litus i Gerard del Palamós, i Nahuel i Àlex del Gavà.T.V.:Èric Pujol per doble amonestació (71’).

Segona victòria seguida a casa del Palamós, que li permet mantenir-se fora del descens. Ahir al migdia, els palamosins van fer un partit discret contra un rival directe de la zona baixa de la classificació però l’embranzida final va permetre que es quedessin els tres punts.

En la primera meitat, el Gavà hi va posar més intensitat que el Palamós però això només es va traduir en més control de la pilota. Els gavanencs, però, van ser molt efectius i en la primera i gairebé única ocasió del primer temps Àlex va marcar el 0-1 (11’). Al límit del descans, Barrera va tenir l’oportunitat d’empatar el duel amb una rematada de cap que el porter Busquets va poder rebutjar amb el cos.

En la segona part, el conjunt de Vicenç Fernández va confirmar la seva progressió i va anar agafant el control del joc. El Gavà, per la seva banda, no es trobava tan còmode sobre el camp però encara va disposar d’una clara ocasió per marcar el 0-2. El porter Quinti va haver de fer una gran intervenció per aturar un xut de Muela (61’).

L’acció clau del partit va arribar en el minut 71, quan Pujol va fer un clar penal sobre Medina, va veure la segona groga i va ser expulsat. El Palamós va fer l’empat des dels onze metres i amb la igualada i superioritat al camp, el conjunt local va prémer l’accelerador mentre que el Gavà es va desinflar.

Isma Traoré va assistir Barrera perquè marqués el 2-1 (77’) i poc després Marc Medina va tancar la victòria del degà fent pujar el 3-1. La victòria permet al Palamós agafar moral abans d’un tram de temporada contra rivals de la part alta de la taula.

El penal que ens permet empatar el partit és molt clar. A partir d’aquest moment, hem estat infinitament superiors al Gavà
El seu gol ens ha fet mal, perquè a la primera part només ens han arribat una vegada