Territorial

Topen amb els pals

1a catalana. El Farners cau derrotat contra el Sabadell B tot i completar un bon partit, disposar de les millors ocasions i fer tres pals amb el 0-0

Sabadell b 2 farners 0

SABADELL B:Romans, Mario, Moha (Èric, 87’), Castanyer, Casals, Ligero, Caballé, Alejandro, Estrada (Nil, 85’), Montero i Carmona (Roger Claret, 71’).FARNERS:Gabi, Adrià Salas, Pitu Riart, Peracaula, Muniesa, Fajardo, José Martínez, Toni Rossell, Bader, Joel Salas i Oscar Parcet (Roger Parals, 83’).GOLS:1-0 (82’) Ligero. 2-0 (84’) Caballé.ÀRBITRE:Fernández García.T.G.:als visitants Joel Salas, Bader i Toni Rossell.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors a les instal·lacions Olimpya.

El Farners va perdre en la seva visita al filial del Sabadell (2-0) tot i fer un bon partit i disposar de les millors ocasions. Els selvatans van topar en tres ocasions amb el pal, fet que els va privar d’avançar-se en el marcador. Els locals van pressionar a l’inici però Gabi va fer una gran actuació. En el 21’ Rossell va estavellar la primera pilota al pal després que Romans la desviés.

En la segona part el Farners va continuar dominant i després d’una nova bona ocasió de Rossell –el defensa va treure la seva rematada damunt la línia–, Fajardo va rematar amb el cap al travesser (56’). En el 75’ Jose Martínez va enviar la tercera pilota al pal després d’un xut creuat i en el 82’ els arlequinats es van avançar a través d’una centrada enverinada que va sorprendre Gabi. Al final, en una contra, Caballé va establir el 2-0 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)