Les sensacions no sumen

3a divisió. El Palamós competeix de tu a tu al Nou Sardenya contra l’Europa però una jornada més la falta de punteria va penalitzar els de Vicenç Fernández amb una derrota per la mínima

europa 1 palamós 0

EUROPA:Arnau, Dani Pujol (Torres, 82’), Cano, Alberto, Canelada, Uri, Tena (Raíllo, 62’), Pluvins, De la Torre, David Jiménez (Josa, 84’) i Javi Navarro.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Lluc (Ochoa, 79’), Botxi, Narcís Barrera, Marc Vilà (Bonaventura, 62’), Medina, Litus, Herrera (Isma, 72’) i Subi.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Al local Raíllo; i als visitants Litus i Cano.GOLS:1-0, De la Torre (9’).PÚBLIC:Uns 650 espectadors.

Com en les tres ocasions anteriors, el Palamós no va poder donar continuïtat a la victòria de diumenge passat i va caure derrotat al camp de l’Europa (0-1), en un partit igualat que es va decidir en una acció aïllada en els primers minuts de partit. Les sensacions van ser millors que el resultat.

El partit no va començar gens bé per al Palamós, i és que la primera acció ofensiva de l’Europa va acabar amb gol. Va ser en una jugada per l’esquerra que va poder rematar sense cap problema De la Torres a l’interior de l’àrea petita aprofitant la passivitat dels tres centrals gironins –Botxi, Lluc Banús i Cano–. Després del gol els palamosins van intentar reaccionar, però van crear molt poc perill. Només van destacar xuts tímids des de lluny de Barrera (10’), Medina (19’) i Marc Vilà (25’). En defensa els de Vicenç Fernández van ser més solvents i van aconseguir que l’Europa tampoc generés més ocasions de gol fins al descans.

En la segona part el tècnic palamosí, que inicialment havia plantejat un equip força defensiu, va fer entrar Bonaventura, Isma Traoré i Fran Ochoa. Amb el pas endavant el Palamós va disposar de dues ocasions molt bones. En el 59’ Litus ho va provar amb un xut de lluny que va passar fregant l’escaire i ja en el 70’ Bonaventura va abaixar la pilota a l’àrea després d’una bona assistència de Sergio Garcia, però el xut va sortir desviat. Quintanas, que havia tingut poca feina tot el partit, va salvar el segon gol dels escapulats en el 82’ amb una intervenció miraculosa en una rematada de Raíllo amb l’ajuda del pal. Ja en temps afegit Marc Medina ho va provar amb una rematada de cap, però una vegada més la falta d’efectivitat dels palamosins es va fer evident i li va costar la derrota.

Hem jugat de tu a tu contra un gran equip. No hem tingut la fortuna d’empatar tot i haver fet tres canvis molt ofensius per buscar el gol
L’equip està afectat perquè hem competit com lleons i no hem sumat res. La imatge no suma