1a femenina

El ‘Tormalet’ arriba en un esprint de set dies

1a divisió femenina. L’Espanyol passarà el tram més difícil del campionat, contra el València, l’Atlético i el Barça, en una setmana. “És millor, perquè pateixes menys”, diu Joan Bacardit

El gran inici de temporada que està protagonitzant l’Espanyol (setè classificat, amb 15 punts) es posarà a prova en els propers set dies. Les jugadores de Joan Bacardit hauran de demostrar que poden ser un aspirant seriós a la zona noble de la categoria si són capaces de donar la sorpresa contra tres dels quatre galls de la categoria. La jornada intersetmanal que es jugarà dimecres suposa que les blanc-i-blaves s’hauran d’enfrontar avui amb el València (quart classificat, amb 17 punts), dimecres amb l’Atlético (líder) i diumenge vinent amb el Barça (segon classificat). “Jugar aquests tres partits seguits ens beneficia, perquè en una setmana superarem la part més complicada del curs. Així hi dones menys voltes i, en part, pateixes menys”, afirmava Joan Bacardit.

El Barça, al Miniestadi

Les blaugrana comencen la sèrie de tres partits de lliga en una setmana avui contra el Betis (16 h, Gol) al Miniestadi. L’entrenador Fran Sánchez recupera Andressa Alves, que ja ha rebut l’alta mèdica després de recuperar-se d’un esquinç en un turmell.

L’ESPANYOL

Arriba en un bon moment al tram més difícil després de dues victòries seguides

BENEFICIS

“En una setmana superarem la part més difícil de la temporada”, admet el tècnic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)