Futbol

Tercera divisió

El Palamós, sense recursos

Derrota clara. En l’últim partit de l’any a casa, els palamosins van fer la pitjor actuació de la primera volta contra un Prat clarament superior

Palamós 0 A.E. Prat 2

PALAMÓS:Quinti, Cano, Botxi, Barrera (Sergio García, 50’), Subi; Uri Vila (Fran Ochoa, 61’), Eppy, Litus, Gerard (Nahuel, 61’); Medina i Bonaventura.A.E. PRAT:Sergio, Fede, Putxi, Ignacio (Poves, 56’), Padilla, Carlos Cano (Manel Raigón, 78’), Javi Lara, Pau Darbra (Jordi Cano, 68’), Diego, Uri Escabrós i Pau Senent.GOLS:0-1 (27’) Padilla. 0-2 (49’) Pau Darbra.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:A Litus, Subi, David Cano, Marc Medina i Bonaventura, del Palamós, i a Pau Senent, del Prat.

El Palamós va sumar ahir la segona derrota consecutiva del curs en un partit en què es va fer evident la diferència de potencial entre plantilles que lluiten per ocupar la part alta de la classificació a tercera divisió, com la del Prat, i les que tenen l’objectiu de la permanència, com és el cas dels palamosins. Més enllà del resultat, un clar i just 0-2 favorable als potablava, el més preocupant va ser la falta de recursos sobretot ofensius que va mostrar l’equip que dirigeix Vicenç Fernández. El Prat, sense fer res de l’altre món, es va quedar amb els 3 punts, mentre que el Palamós en cap moment va mostrar la capacitat de poder empatar l’enfrontament ni de bon tros poder-lo guanyar.

Un monòleg

Al terreny de joc, el Prat va ser el clar dominador de l’enfrontament. Els de Pedro Dólera no van donar cap opció al Palamós, que no va tenir recursos per generar perill en atac i va haver de centrar els seus esforços a defensar. El mínim bagatge ofensiu del degà en la primera meitat va ser un xut desviat del debutant Uri Vila en el minut 12 de joc. Abans de la mitja hora de joc, la superioritat del Prat es va traduir amb el primer gol: Ignacio va afusellar Quinti, que va rebutjar la pilota, però Padilla, amb el cap, va aprofitar el refús per fer pujar el 0-1 (28’). Només de començar la segona part, Pau Darbra va fer bona una assistència de Cano per marcar el 0-2 i posar fi a les esperances locals de puntuar. Un xut a la mitja volta de Bonaventura (66’) que va aturar el porter i dos llançaments desviats en el darrer quart van ser insuficients per fer trontollar els fonaments defensius d’un rival molt sòlid com el Prat.

Sense fer un gran partit, el Prat ha sigut superior a nosaltres. Ofensivament, ha sigut el partit més nefast que hem fet aquest curs
Marxo molt descontent amb l’actitud d’alguns jugadors. Realment estic molt enfadat
Vicenç Fernández
Entrenador del Palamós

Debut d’Uri Vila i més reforços a la carpeta

El darrer fitxatge del Palamós, Uri Vila, va debutar com a titular en el partit d’ahir. El mig ofensiu va jugar 66 minuts abans de ser substituït. Al final del partit, el president, Joan Pau Pérez, va mostrar la total confiança en el tècnic, Vicenç Fernández, i sí que va explicar que a l’equip li falten alguns reforços per ser més competitiu. Aquesta idea també la va compartir el tècnic, que espera que en les pròximes setmanes arribi algun reforç més a la plantilla palamosina.