Territorial

La Jonquera-Farners, el plat fort de la jornada

1a catalana. Els cinc equips de la demarcació jugaran diumenge amb el duel directe com a partit estel·lar. El Banyoles, el Llagostera B i el Lloret intentaran guanyar els tres punts a casa

La jornada de primera catalana comença avui amb la visita del líder, la Gramenet, a Sant Cugat, però els cinc equips de la demarcació hauran d’esperar a diumenge per intentar guanyar els tres punts. El partit més calent es viurà sens dubte a les Forques, on la Jonquera rebrà la visita d’un Farners (17 h) que ha perdut els dos darrers partits i que ocupa la tercera posició. Els fronterers intentaran fer valer el factor camp per recuperar la línia ascendent que portaven abans de perdre el darrer partit (també a casa), contra la Muntanyesa.

Els altres tres equips de la demarcació jugaran a casa. Un dels que més necessita la victòria és el Lloret, que rebrà la visita del Júpiter (16 h). Els selvatans s’han enfonsat en les darreres setmanes amb quatre derrotes consecutives i necessiten els tres punts per no veure com s’acosten al descens. Un dels que ocupa la zona de descens és el Banyoles, que la setmana passada va trencar la mala ratxa al camp del Mollet i que diumenge intentarà encadenar la segona victòria contra el Sant Joan de Montcada (12h) per escapar-se de la zona baixa. Un altre partit vibrant serà el Llagostera B-Can Vidalet (16h). Els llagosterencs, igual que el seu rival, necessiten els tres punts per acostar-se a la segona posició i no perdre el tren de la lluita per l’ascens a tercera.

TORNAR A GUANYAR

Els jonquerencs i els selvatans acaben de perdre un i dos partits, respectivament

LA PITJOR RATXA

El Lloret rep el Júpiter amb la necessitat de guanyar després de quatre derrotes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)