El Palamós aguanta una hora

Golejats. Els palamosins van resistir seixanta minuts al camp d’un dels equips més potents de la competició però es van desinflar en el tram final i van acabar encaixant una clara derrota

L’Hospitalet 5 Palamós 1

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Eudald, Savall, Rodri, Cristian Gómez (Canario, 73’), Imaz, David Garcia (Sierra, 82’), Velillas, Manzi (Kilian, 74’) i Ripoll.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Eppy, Botxi, Cano, Uri Vila, Lluc (Isma, 75’), Bonaventura (Nahuel, 75’), Litus (Ochoa, 68’), Herrera i Barrera.GOLS:1-0 (15’) Ripoll. 1-1 (58’) Jhoseppy. 2-1 (60’) Dani Fernández. 3-1 (68’) Rodri. 4-1 (80’) Velillas. 5-1 (81’) Imaz.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals David, Savall; als visitants Jhoseppy, Litus, Uri, Vila i Botxi.PÚBLIC:un centenar d’espectadors a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet.

El Palamós va tancar el 2017 amb una dolorosa i contundent golejada al camp de l’Hospitalet (5-1) que confirma el mal moment del club palamosí i fa encara més evident la necessitat urgent de reforçar la plantilla en forma de fitxatges per afrontar el segon tram de la temporada. L’equip de Vicenç Fernández va fer un bon partit fins al minut 60, moment en què l’Hospitalet va trencar la igualada amb el 2-1. A partir d’aquest moment, la imatge del Palamós va ser dolenta i es van encaixar tres gols més.

La primera part a l’estadi de futbol de l’Hospitalet va tenir poca història i ben poques ocasions. Ripoll, per part dels riberencs, va aprofitar el refús de Quinti després d’una bona aturada del porter per marcar l’1-0, en una acció que s’ha repetit un munt de vegades aquest curs en contra del Palamós. Per part visitant, Herrera va fer lluir-se Puig al límit del descans. En la represa, Eppy va acabar una bona acció individual amb un xut que suposava l’empat i el primer gol del jove futbolista amb el degà (58’).

S’ensorren de cop

L’alegria a les files dels del Baix Empordà va durar ben poca estona i dos minuts després Dani Fernández va marcar un golàs de falta que suposava el 2-1. Incomprensiblement, la força del Palamós es va dissoldre i en l’última mitja hora els jugadors visitants pràcticament no van existir. L’exjugador del Llagostera Rodri, de cap en la sortida d’un córner, va fer el tercer dels locals (68’), i amb el Palamós totalment rendit i sense capacitat de generar perill en atac Velillas i Imaz van tancar la golejada.

La contundent derrota i la situació en la classificació fa que el cos tècnic i la directiva intensifiquin la recerca de reforços. Entre les prioritats que haurien d’arribar en les properes setmanes hi ha un central i un pivot defensiu tot i que no es descarta fitxar un punta o un home en alguna altra posició si sorgeix l’oportunitat. La incorporació de nous jugadors comportarà haver de donar baixes.

Hem engegat el partit a rodar a partir del minut 60. Fins llavors havíem jugat bons minuts contra un rival molt potent
Després de l’empat ens hem ensorrat. Demano disculpes als aficionats per aquesta derrota