3a divisió FEF

El balanç dels entrenadors

L’Espanyol B i la resta

Ningú dubta que el filial blanc-i-blau serà campió

Els tècnics assenyalen el defensa Aitor Lario i el davanter Puado com a jugadors més destacats

L’Espanyol B i dinou equips més. L’espectacular primera volta del filial blanc-i-blau ha deixat sense possibilitats qualsevol equip que somiés en el campionat de lliga. Llevat que passi un daltabaix ara mateix impensable, els de David Gallego es classificaran per a la promoció d’ascens com a campions del grup i així ha quedat reflectit en l’enquesta als entrenadors de tots els equips de tercera. Precisament també, majoritàriament els tècnics del grup català han valorat l’Espanyol B com el conjunt que millor futbol proposa –per la seva capacitat d’adaptar-se a tots els partits i utilitzar les seves armes– i el tècnic David Gallego com el millor de la categoria.

Espanyol B a banda, en l’altra lliga, l’Hospitalet, el Sant Andreu i el Prat –seguits per l’Ascó i el Terrassa– són els equips que, tot segons els entrenadors, tenen més possibilitats d’acabar jugant la promoció d’ascens a segona divisió B. Una hipòtesi que no queda del tot reflectida en la classificació en l’equador del campionat, en què, per exemple, és l’Ascó qui ocupa la segona posició.

Pel que fa a les altres preguntes, l’estadi Palamós-Costa Brava, on fins fa ben poc es disputaven partits de segona divisió, és el camp que més enquestats han valorat com el millor –6 vots, seguit per l’Olímpic de Terrassa i la ciutat esportiva Dani Jarque, amb 4–, mentre que l’Horta, tot i que actualment ocupa la dotzena posició, és considerat per la majoria l’equip revelació de la primera volta. Els de Nacho Castro –segon entrenador més votat– són un equip molt ben valorat pels preparadors del grup.

Un onze molt variat

Cap equip està representat per més de dos jugadors en l’onze titular triat pels entrenadors de tercera, en una votació molt repartida. En total, els preparadors dels equips catalans han arribat a citar 71 futbolistes diferents entre les sis posicions preguntades. Entre tots ells, sobresurten per sobre de la resta el central del Prat Aitor Lario (6 vots) i el davanter del filial de l’Espanyol Javi Puado (6 vots també).

Entre els equips representats en l’onze, a banda de l’Espanyol B i el Prat amb dos integrants, hi trobem també el Sant Andreu (2), l’Europa (2), el Terrassa (1), l’Hospitalet (1) i l’Horta (1). L’Ascó és l’únic equip entre els primers classificats que no té cap jugador a l’onze, però Sergi Moreno, amb dos vots, ocupa un lloc en una fictícia banqueta. El punta del conjunt verd ha rebut els mateixos vots que el pitxitxi Sergi Arranz (Horta) i Max Marcet (Espanyol B), però des de L’Esportiu de Catalunya hem decidit situar al davant Arranz perquè ha anotat més gols (9).

Les xifres
6
vots
han rebut Aitor Lario (Prat) i Javi Puado (Espanyol B), els més ben valorats.
4
equips
destaquen per sobre de la resta com a favorits per jugar la promoció: ñ’Espanyol B –per unanimitat–, l’Hospitalet, el Sant Andreu i el Prat.
71
jugadors
diferents han votat per a l’onze de la primera volta els entrenadors.

Manel Moya Vilassar de mar

1. Ortega (Terrassa)

2. Joel (Prat)

3. Alberto (Europa)

4. Pau Senent (Prat)

5. Velillas (Hospitalet)

6. Elhadji (Sant Andreu)

7. Espanyol B, Hospitalet, Sant Andreu i Terrassa

8. Horta

9. Olímpic de Terrassa

10. Figueres

11. Andrés González

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)