2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

L’Extremadura paga i s’emporta Enric Gallego

2a divisió B. El pitxitxi de la categoria s’acomiada dels seus companys en el primer entrenament de l’any i se’n va abonant la clàusula de rescissió

L’obertura del mercat ha deixat la primera sorpresa en la segona divisió B. Enric Gallego, pitxitxi de tota la categoria (18 gols) i l’home més decisiu de la competició, abandona el Cornellà i fa cap a l’Extremadura. Tot plegat, a canvi de la clàusula de rescissió que ha abonat l’equip blaugrana, actual segon classificat del grup quart de la segona B.

Enric Gallego es va acomiadar ahir dels seus companys en el primer entrenament de l’any de l’equip de Jordi Roger. No tornarà aquesta temporada al municipal verd, on ha aconseguit unes xifres estratosfèriques passat l’equador de la temporada (18 gols en 18 partits). “Nosaltres hem fet tot el que hem pogut per retenir el jugador, però ha pagat la clàusula de rescissió i no hi podem fer res”, explica el director general i director esportiu del Cornellà, Andrés Manzano, que ja treballa per reforçar l’equip després que la planificació esportiva hagi quedat molt tocada: “Però tenim clar que nosaltres som un equip i, si se’n va un jugador, algú altre farà un pas endavant.” La intenció que tenia el Cornellà era mantenir el seu jugador estel·lar fins a la fi de curs i, després, facilitar la seva sortida al futbol professional en cas que el Cornellà no hi acabés jugant la temporada vinent.

L’Extremadura

L’esforç econòmic que ha fet l’Extremadura ha estat a l’altura dels grans equips de la categoria, no només a l’hora d’afrontar la clàusula de rescissió, si no a l’hora de convèncer el jugador. D’aquesta manera, Enric passarà a ser un dels jugadors més ben pagats de la divisió malgrat que no han transcendit les xifres. El segon classificat del grup quart ja ha pagat en el passat traspassos de jugadors importants, com ara Jesús Rubio (Villanovense) i Airam Cabrera (Anorthosis). Luis Oliver, controvertit empresari que també ha ajudat en la compra de l’Elx i del Còrdova, controla les accions de l’entitat.

Rafa Mir (Mestalla) també se’n va

El segon màxim golejador del grup tercer, Rafa Mir (15 gols), davanter del València Mestalla, també abandonarà el seu equip en aquest mercat d’hivern. El València i el Wolverhampton han arribat a un acord per dos milions d’euros, segons va avançar Superdeporte, i anirà a la segona divisió anglesa. D’aquesta manera, el Madrid perd un dels jugadors amb vista al mercat d’estiu, quan arribaria lliure perquè li acabava contracte el 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)