ESPORTS

FUTBOL

Es repeteix la història

3a divisió. El Figueres encaixa la segona derrota consecutiva a Vilatenim en un partit que es va posar de cara amb el gol inicial de Cunill, però que l’Horta va remuntar en el tram final (1-2)

figueres 1 horta 2

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Cunill, Canal, Payan, Maik Molist (Pimentel, 87’), Ferran Grau (Pep Chavarria, 74’), Romero, Pons (Ferrón, 60’), Gil Muntadas i Aleix Feixas.HORTA:Andrés, Guillem, Casti, Javi Morales, Genís (Santo, 59’), Gale, Jota (Coro, 64’), Adri Lledó, Gerard, Sergi Arranz i Marc (Gueri, 70’).GOLS:1-0 (11’) Cunill. 1-1 (79’) Sergi Arranz. 1-2 (86’) Adri Lledó.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Ferran Grau, Romero, Gil Muntadas i Feixas, i als visitants Guillem i Santo.T.V.:Al tècnic visitant Nacho Castro (40’).INCIDÈNCIES:Uns 200 espectadors a Vilatenim. Abans de començar el partit, Ferran Grau va rebre una samarreta en commemoració dels seus 200 partits amb el Figueres.

El Figueres ha començat la segona volta de la mateixa manera que va acabar la primera: amb una derrota per la mínima a Vilatenim –on ja ha perdut set partits aquesta temporada. Com ja va passar el dia del Sant Andreu, els altempordanesos es van avançar aviat en el marcador, però l’Horta no va abaixar els braços i va capgirar l’1-0 en el tram final amb dos gols que li van donar la victòria.

El control del partit els primers minuts va correspondre al Figueres, que va tancar l’Horta i es va avançar a la sortida d’una falta des de l’esquerra de l’atac que Cunill, al segon pal i sobre la línia, va enviar al fons de la xarxa (11’). El gol va fer justícia al que s’estava veient, ja que els altempordanesos eren els dominadors del partit. Però, a poc a poc, l’Horta va anar a reaccionant i va estirar les línies.

Els visitants van treure les urpes amb dues rematades de cap de Genís (18’) i Sergi Arranz (20’) i el Figueres va respondre amb una centrada de Pons des de l’esquerra que no va trobar rematador (21’) i un xut a la mitja volta de Feixas, desviat (25’). Els barcelonins van buscar l’empat i van estar a punt de trobar-lo en una doble rematada des de l’interior de l’àrea, que va rebutjar la defensa (27’) i, sobretot, en una acció de Sergi Arranz que entre Aroca i el pal van evitar que es convertís en l’1-1 (32’). El joc es va equilibrar en el tram final i l’única acció clara va ser un potent xut de Gil Muntadas que va sortir fora a l’esquerra de la porteria d’Andrés (38’).

La intensitat va baixar després de la represa. L’Horta va sortir amb la intenció d’equilibrar el resultat i va gaudir d’una doble oportunitat amb un xut de Jota des de l’interior de l’àrea que Aroca va rebutjar, en primera instància, i que, posteriorment, la defensa va desviar a córner (49’). Els barcelonins van portar el pes i Gerard, molt actiu, va tenir l’empat a prop amb un potent xut des de la frontal que Aroca va rebutjar amb els punys (69’). La recompensa a la insistència de l’Horta va arribar quan Sergi Arranz va controlar una pilota al vèrtex esquerre i va sorprendre el porter amb un potent xut que es va convertir en l’1-1 (79’). El Figueres va intentar reaccionar, però set minuts més tard es va trobar amb l’1-2 definitiu en una potent rematada d’Adri a passada d’Arranz (86’).

Hem estat sòlids els primers 25 minuts i ens hem trobat amb el gol a pilota parada, però després ens ha costat més. Els partits se’ns fan llargs
S’ha de reconèixer que tenen un equip dinàmic, les coses com són, i que han fet mèrits com a mínim per empatar, si no guanyar