3a divisió FEF

El Palamós fitxa Mamau

3a divisió. El degà va fer oficial la incorporació del migcampista, que arriba procedent de la Jonquera i podria debutar diumenge en el derbi

El Palamós feia dies que perseguia el fitxatge de Mamau Jabbie i ahir es va fer oficial l’acord. El migcampista es converteix així en el segon reforç dels palamosins aquest gener –el central Mario Cardete va ser el primer– i arriba per reforçar una posició afeblida després de donar la baixa dimarts a Gerard Herrera.

Mamau aportarà la seva potència física al centre del camp per intentar donar més solidesa defensiva a l’equip, segurament el primer pas necessari per intentar aixecar el vol en la classificació. A més, Mamau té dues temporades d’experiència a tercera, on va jugar 25 partits la temporada 2014/15 amb el Figueres i 31 amb la Jonquera el curs passat, després de jugar una temporada a 1a catalana amb el Girona B. El flamant fitxatge ja podria debutar aquest diumenge a casa en el derbi contra la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)