Territorial

El Farners posa fi a una ratxa de cinc derrotes seguides

1a catalana. Malgrat guanyar per un gol, els locals haurien pogut golejar el Cardedeu

Farners 2 CArdedeu 1

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Castelló, Jose Martínez, Toni Rossell (Peracaula, 91’), Bader (Carlos Gómez, 80’), Joel Salas, Negre, Gerard Gómez, Roger Parals (Ian Lafuente, 76’) i Parcet.CARDEDEU:Matamala, Guijarro (Pol Vallès, 41’), Mola, Torrents, Jordi Mateu (Sergi López, 46’), Pou, Brugués, Valls (Argemí, 61’), Gerard Beltrán, Genís i Fortuny.GOLS:1-0 (4’) Parals. 2-0 (16’) Rossell, de penal. 2-1 (79’) Beltrán, de penal.ÀRBITRE:Martínez Baena.T.G.:Rossell, Parcet, Salas i Blanquera del Farners, i Guijarro i Pou del Cardedeu.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.COMENTARI:El Farners va frenar la ratxa de cinc derrotes seguides amb un bon partit i una victòria convincent contra el Cardedeu. Els de Pau Menéndez van sortir endollats i en el minut 4 Parals va marcar el primer amb un xut ras. El domini local es va traduir en el segon gol després d’un clar penal (16’). En el tram final del primer temps i en l’arrencada de la segona part, el Farners va disposar d’un munt d’ocasions per ampliar l’avantatge i acabar golejant però va faltar punteria. El Cardedeu va retallar distàncies també a través d’un penal força clar comès per Blanquera. Els fantasmes de les últimes jornades van sobrevolar el terreny de joc però l’equip va controlar els nervis i va estar sempre més a prop de marcar el tercer que d’encaixar l’empat.