Territorial

Esgarrapen un bon punt a casa

1a catalana. El Farners empata contra el Manlleu en un partit amb poques ocasions

farners 0 manlleu 0

FARNERS:Blanquera, Pitu Riart (Caste, 46’), Peracaula, Muniesa, Jose Martínez (Carlos Gómez, 65’), Toni Rossell, Bader, Negre, Gerard Gómez i Òscar Parcet (Albert Vila, 83’).MANLLEU:Cristian, Pajares (Balagué, 83’), Jordi Pla, Dan Coll, Fran, Payan, Marçal, Criado, Àlex Soler (Martí Soler, 46’), Kako (Marc Vilà, 42’) i Martín (Cristian Martínez, 75’).ÀRBITRE:Ariño Jímenez.T.G.:als locals Òscar Parcet, Muniesa i Bader; i als visitants Dan Coll i Criado.INCIDÈNCIES:Uns 200 espectadors. Es va fer un minut de silenci per l’exjugador Pere Juanola.

El Farners continua fent passos per aconseguir com més aviat millor la permanència i ahir es va acostar un punt més a l’objectiu després d’empatar a zero contra un Manlleu que arribava en bona dinàmica i amb els reforços de les últimes setmanes.

El partit no va tenir gaire història,i és que tot i que la intensitat dels dos equips va ser màxima des del primer minut de partit i no va deixar lloc a l’avorriment, les accions ofensives van brillar per la seva absència. En els metres finals els dos equips van abusar del xut llunyà i no van aconseguir generar ocasions clares fins que en el 86’ el visitant Cristian Martínez va xutar als núvols quan ho tenia tot a favor per donar la victòria al seu equip que, això sí, hauria estat un premi excessiu en un partit destinat a l’empat final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)