3a divisió

Repartiment en un duel intens

Igualat. L’Ascó, millor en la primera part i el Sant Andreu, en la segona

ASCÓ 1 SANT ANDREU 1

ASCÓ:Eudald, Pato, Socías, Josep Ramón, Dani, Bertomeu (Sergi Moreno, 61’), Masqué (Héctor García, 89’), Peke, Artur, Guiu (Roger Escribà, 87’) i Cheikh.SANT ANDREU:Marc Priego, Jordi Méndez, Juanan (Elhadji, 75’), Juanma, Carroza, Victor, Josu, Dani Guerrero, Óscar, Ton (Alberto, 67’) i Kuku (Luismi, 80’).GOLS:1-0 (19’) Guiu. 1-1 (77’) Kuku.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Bertomeu i el tècnic Santi Castillejo, i als visitants Dani Guerrero, Kuku, i Jordi Méndez.T.V.:Dues grogues al local Pato (86’).

L’Ascó i el Sant Andreu van empatar un partit amb poques ocasions de gol però intens i disputat. Els primers minuts van ser per als visitants, que van tenir alguna ocasió. A poc a poc l’Ascó va assolir el control de la pilota fins que en el minut 19 Cheikh es va plantar davant del porter i va fer la passada a Guiu, que no va fallar. L’Ascó va tenir alguna oportunitat més amb un Cheikh actiu i que es va queixar del criteri de l’àrbitre amb les faltes que li xiulava en contra.

En la represa, els visitants es van estirar, i van portar més el control del partit, amb un avís de Josu. A mesura que anava passant el partit els visitants pressionaven més. En el minut 77 Josu va fer una centrada rasa al segon pal rematada a gol per Kuku. En el minut 86 Pato va veure la segona groga i els locals es van quedar amb 10, cosa que va aprofitar el Sant Andreu per intensificar el seu domini amb arribades, però els de Santi Castillejo van saber defensar amb encert.