Al Palamós se li escapa el triomf

3a divisió. Els de Pitu Batlle, que surten del descens, es van avançar en el marcador, però un penal en la represa els va condemnar

pobla de maf. 1 palamós 1

POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri Vidal, Dani Hernández, Ivan de Nova, Roger Figueras, Adri Gimeno, Pol Prats (Joel, 75’), Èric Vilanova, Moha, Rayco i Brugui (Pol Ballesteros, 66’).PALAMÓS:Àlex Campos (Quinti, 85’), Caballero, Cano, Botxi, Subi, Litus, Mamau, Gelmà, Nahuel, Kike (Raul Álvarez, 90’) i Henry.GOLS:0-1 (45’) Moha, en pròpia porta. 1-1 (62’) Rayco, de penal.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:al local Èric Vilanova; i als visitants Mamau, Botxi i Litus.PÚBLIC:Uns 100 espectadors.

El Palamós va sumar ahir un punt molt treballat en la visita al camp de la Pobla que li permet sortir dels llocs de descens directe. Ahir els palamosins van seguir mostrant una bona imatge i van fer mèrits suficients per aconseguir la victòria ja que va disposar de les millors ocasions. La nota negativa del partit va ser la lesió del porter Àlex Campos, que va debutar ahir amb el degà fent un gran partit contra el seu exequip, però va haver de ser substituït en el 85’ per Quinti. L’altre debut va ser el del davanter juvenil Raúl Álvarez.

El Palamós va dominar el joc en molts minuts del primer temps i va fer un molt bon treball defensiu. Les bones sensacions es van traduir en gols en el temps afegit gràcies a un autogol de Moha en la sortida d’un córner.

En la represa i en una de les poques aproximacions clares dels locals, Cano va cometre un clar penal en el minut 62 que Rayco va transformar en gol. Tot i el cop de l’empat el palamós va seguir buscant la victòria i Kike, Henry i Cano van disposar de molt bones ocasions per marcar, però el marcador ja no es va moure més.