3a divisió FEF

Al Figueres se li escapa un punt en l’afegit

3a divisió. Un gol de Daisuke en el 91’ va deixar amb les mans buides els figuerencs després d’un partit igualat i força encallat

terrassa 1 figueres 0

TERRASSA:Ortega; Pastells (Dani Sánchez, 20’), Yaya, Amantini, Guti; Àlex Fernández, Jonathan Ferreira, Carreón, Guzmán, Puchades (Daisuke, 59’) i Carlos Martínez (Civil, 66’).FIGUERES:Aroca, Romero, Ferran Grau (Conill, 80’), Maik Molist, Bonaventura (Feixas, 46’), Ritxi (Pons, 74’), Ferrón, Carlos Puig, Gil Muntadas, Pep i Canal.GOLS:1-0 (91’) Daisuke.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Carreón, Yaya, Amantini, Guzmán, Guti; i als visitants Canal, Grau i Molist.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

El Figueres va viure el desenllaç més cruel a l’Olímpic de Terrassa, i és que després d’un partit encallat els egarencs van recórrer a l’èpica per endur-se la victòria en el temps afegit gràcies a un gol de Daisuke. Una passada d’Àlex Fernández no la va refusar bé un defensa i la pilota va acabar a les botes del japonès, que va fer un potent xut que, amb suspens, va tocar primer el pal i va acabar al fons de la porteria.

En els noranta minuts el Figueres havia deixat clar el seu plantejament. Ben plantats, no es deixaven fer mal amb línies replegades i amb un joc pacient. En un duel espès que no es va trencar fins al tram final, Guzmán va ser l’únic que va generar perill amb diverses rematades ben a prop del pal en el primer temps. En el segon, les urgències del tram final van embogir un partit que estava sent més aviat ensopit. El joc es va trencar, els dos equips van anar a buscar el triomf i van topar amb el travesser. Molist pels visitants, Civil pels locals. Del setge d’uns a la reacció dels altres, el partit semblava condemnat a l’empat fins que Daisuke va desfermar l’eufòria entre l’afició local amb el gol de la victòria.

ELS VESTIDORS

La derrota és una mica injusta. Hi ha hagut moments dels dos equips
Aitor Yeto
preparador físic del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)