Territorial

esports

torneig de futbol base

El MIC amplia fronteres cap a l’Alt Empordà

Torneig MIC. Les noves categories es jugaran a les seus de la comarca i Vilatenim serà l’escenari inaugural i d’algunes finals

La taca d’un dels millors tornejos de futbol formatiu a escala mundial es continua estenent per la Costa Brava i en la seva divuitena edició, el MIC arriba amb força a l’Alt Empordà, a on fins ara només hi havia activitat a l’Escala. “Hem crescut amb tres categories més –infantil i cadet de primer any i aleví/infantil femení–, i en nombre d’equips. Feia anys que hi havia una petició des de l’Alt Empordà perquè creixéssim cap allà i en aquesta edició s’ha pogut dur a terme”, explica el director del torneig, Juanjo Rovira. En aquest sentit, les dues categories masculines de nova creació jugaran de manera íntegra a l’Alt Empordà en terrenys de joc com el municipal Albert Gurt de Figueres, Sant Pere Pescador, Llançà, Bàscara i Vilamalla, que s’afegeixen a l’Escala, un clàssic de les últimes edicions. D’altra banda, a Roses no hi haurà competició però serà municipi d’allotjament de les categories abans esmentades.

Vilatenim ben ple

L’estadi de Vilatenim, amb capacitat per a més de 9.000 espectadors, viurà un dels moments més importants del torneig ja que serà la seu de l’espectacular inauguració, a on es reuneixen tots els clubs participants. A l’estadi de la Unió també s’hi jugaran les finals de les categories infantil i cadet de primer any, mentre que la resta de competicions tindran com a escenari per decidir els campions Palamós.

El MIC i l’Ajuntament de Figueres han signat l’acord de col·laboració per tres edicions, en un any que tindrà uns padrins de primeríssim nivell: “La voluntat és que els padrins d’aquesta edició siguin Philippe Coutinho –ara al Barça i exjugador del MIC–, i l’estrella blaugrana del futbol femení Lieke Martens.

LES VALORACIONS

Hem crescut amb tres categories més i això ens permet ampliar amb seus a l’Alt Empordà
Juanjo Rovira
Director del torneig Mic
Que vingui el MIC és una fita molt important perquè situa Figueres i l’Alt Empordà al mapa
Marta Felip
alcaldessa de Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)