Benvinguda victòria

3a divisió. El Palamós trenca al camp de l’Ascó (0-2) la ratxa de nou jornades sense guanyar, es distancia del descens i ja fa cinc partits que no perd

ascó 0 palamós 2

ASCÓ:Eudald, Riki, Socías, Hector Rodriguez, Argilaga, Artur (Jani, 76’), Masqué (Guiu, 63’), Peke, Bertomeu (Hector García, 63’), Cheik i Sergi Moreno.PALAMÓS:Quinti, Cano, Lluc, Botxi, Subi, Mamau, Gelmà, Litus (Xevi, 63’), Nahuel (Pascu, 90’), Henry (Isma, 78’) i Medina.GOLS:0-1 (57’) Medina. 0-2 (77’) Henry.ÀRBITRE:Moros Monje.T.G.:als locals Artur, Cheikh i Sergi Moreno; i als visitants Subi, Mamau, Cano i Pascu.

El Palamós va confirmar ahir al camp de l’Ascó la línia clarament ascendent guanyant en dels camps més complicats de la categoria, en què aquesta temporada només havia guanyat el líder, l’Espanyol B. Els palamosins, que van sumar els tres punts amb una victòria de prestigi per 0-2, feia deu partits i gairebé tres mesos que no guanyaven, i és que la darrera victòria va ser el 19 de novembre a casa amb el Gavà.

La primera meitat va ser ensopida i amb molt poques ocasions. De fet, la més clara de l’Ascó la va provocar el mateix Palamós amb un cop de cap de Subi que va estar a punt de fer gol en pròpia porta, però que va salvar Quinti amb la punta dels dits. Al descans es va arribar amb una ocasió de Marc Gelmà que no va entrar per poc i amb empat a zero.

La segona part va ser totalment diferent. El Palamós va sortir endollat, va perdre el respecte al rival i va ser molt més agressiu. Botxi va estar a punt de marcar en el 48’ el 0-1, però poc després (57’) Marc Medina amb el cap va obrir la llauna i va marcar el seu novè gol aquesta temporada. Amb el partit obert, Pitu Batlle va fer debutar el juvenil Xevi Germán i l’aposta li va sortir bé, perquè els palamosins van seguir dominant i van sentenciar el partit en el 77’ quan Henry va aprofitar una pilota dividida dins l’àrea local per fer el definitiu 0-2 i donar tres punts que mantindran el Palamós fora del descens passi el que passi avui.

La primera part ha estat igualada i amb poques ocasions. En la segona hem estat superiors i som justos vencedors del partit
Estic molt content pel primer triomf, però també pel debut del juvenil Xevi Germán