3a divisió FEF

futbol

3a divisió

A casa no aixequen el cap

3a divisió. El Figueres va encadenar el cinquè partit sense guanyar a Vilatenim amb un empat contra el Gavà, que va obtenir el 2-2 en l’últim minut amb un gol en pròpia porteria i jugant amb 10

FIGUERES 2 GAVÀ 2

FIGUERES:Aroca, Romero, Canal, Ferran, Maik Molist (Ritxi Mercader, 39’), Joan Pons (Pere Espuña, 65’), Carles Puig, Pime (Aleix Feixas, 73’), Gil Muntadas, Pep Chavarria i Ferrón.GAVÀ:Busquets, Cardete, Carlos, Eric Pujol, Joshua, Rodergas, Ao (Muela, 80’), Marcos (David Garcia, 60’), Sani, Carricondo (Pol Ros, 66’) i Junior.GOLS:0-1 (15’) Sani. 1-1 (33’) Ferrón. 2-1 (63’) Joan Pons. 2-2 (89’) Carles Puig, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:al local Canal i als visitants Marcos, Pol Ros, Cardete i Rodergas.T.V.:vermella directa al visitant Carlos (56’).

A Vilatenim no hi ha manera, i és que el Figueres va enllaçar ahir el cinquè partit sense sumar els tres punts davant de la seva afició amb un dolorós empat contra el Gavà. Els figuerencs havien remuntat el gol inicial de Sani (15’) amb dues dianes de Ferrón (33’) i Joan Pons (63’), però quan semblava que els locals tenien el triomf al sac –a més, la Unió jugava amb un home més–, un gol en pròpia porteria de Carles Puig en l’últim minut va ensorrar tots els plans i va donar un empat in extremis al Gavà.

El Figueres va començar amb un cop de cap de Xavi Ferrón a centrada de Pep Chavarria que el porter Busquets va aturar, en un tram inicial en què la possessió de la pilota va estar força repartida. Llavors el Gavà va recórrer a l’efectivitat i es va avançar en el minut 15 de joc amb un gol de Sani, que va rematar a boca de canó aprofitant una bona passada en profunditat (15’).

Amb el resultat en contra, els figuerencs van intentar reaccionar –Aroca també va intervenir i va evitar que el Gavà ampliés l’avantatge– i van obtenir el premi ben aviat, quan Ferrón va empatar amb un xut que va topar amb el travesser i amb l’esquena del porter abans d’entrar a la porteria (33’). Amb l’1-1, els locals van agafar embranzida i van tenir a tocar el segon gol amb una centrada xut de Carles Puig que van desviar entre Busquets i el travesser, abans que l’àrbitre enviés el partit a la mitja part.

Després de la represa, els de Vilatenim van continuar empenyent amb força –Pons i Pime ho van provar amb perilloses rematades– i el Gavà va quedar ben aviat amb un jugador menys per l’expulsió amb vermella directa de Carlos (56’). Llavors el Figueres va aprofitar la superioritat numèrica a la primera ocasió i es va avançar amb un gol de Joan Pons, que va definir dins l’àrea (63’). A partir d’aquí, el conjunt figuerenc no va poder ampliar el resultat i, quan ja es veia amb el triomf a la butxaca, el gol en pròpia porteria de Carles Puig en els últims instants ho va engegar tot a rodar i va fer pujar el 2-2 definitiu al marcador.

ELS VESTIDORS

És molt difícil d’explicar: teníem el partit controlat i al final ens hem fet un autogol. També és cert que no hem matat el duel
Estem fotuts, perquè esperàvem guanyar, però no queda més remei que tirar endavant
Damià Abella
tècnic del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)