Territorial

Estira-i-arronsa en un duel per allunyar-se del perill

1a catalana. El Lloret rep aquesta tarda un Banyoles en descens. Lloretencs i banyolins, però, només estan separats per tres punts en la classificació. El Farners també juga avui a casa

El primer plat de la jornada de primera catalana serà contundent: el Lloret i el Banyoles es veuran les cares al terreny de joc aquesta tarda (16 h) en un duel que molt probablement pot suposar un punt d’inflexió per als lloretencs o per als banyolins, en funció del resultat final. El Lloret encadena quatre derrotes i ha caigut fins a la zona baixa de la classificació, un fet que, combinat amb la reacció en aquest inici del 2018 dels equips en llocs de descens –entre els quals hi ha el Banyoles–, el deixa en una situació delicada. Tres punts separen els dos equips i dues realitats ben diferents: la zona de permanència o el descens.

A la mateixa hora (16 h), el Farners rebrà a casa el Sant Joan de Montcada. Els de Pau Menéndez volen els tres punts per consolidar-se en la part tranquil·la de la classificació.

Centrats en la pilota

Després dels lamentables fets viscuts diumenge passat al camp del Sant Joan de Montcada, la Jonquera vol recuperar la normalitat demà a la tarda, en què intentarà aconseguir un triomf a casa contra el Can Vidalet (16.30 h). Els tres punts també servirien als jonquerencs per afegir-se a la classe mitjana de la categoria.

També demà, però al migdia (12 h), el Llagostera B visitarà un altre filial, el del Sabadell. De nou a la zona alta però lluny dels capdavanters, els llagosterencs intentaran sumar un triomf i sobretot millorar el regust amarg del duel de la primera volta contra els arlequinats. Aleshores, l’equip sabadellenc va vèncer per un contundent 0-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)