3a divisió FEF

Justícia en la igualada

Ocasions. Els dos equips van disposar d’oportunitats per inaugurar el marcador però la falta d’encert i els pals van mantenir l’empat

vilafranca 0 ascó 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Peque (Boira, 29’), Díez, Arnau, Guti, Vives, Álex Pla, Acedo, Oribe, Fran Álvarez (Óscar Hernando, 60’) i Sardà (Boada, 76’).ASCÓ:Eudald, Pato, Roger, Josep Ramon, Héctor Rodríguez, Artur Gòdia, Masqué, Peke (Bernat, 90’), Guiu (Dani Argilaga, 79’), Cheikh i Héctor Garcia (Bertomeu, 68’)ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:al local Oribe; als visitants Pato, Josep Ramon, Héctor Rodríguez, Masqué i Dani Argilaga.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de Vilafranca.

El Vilafranca i l’Ascó van empatar en un partit que hauria pogut decantar-se a favor de qualsevol dels dos bàndols ateses les ocasions de què van disposar els dos equips. La primera oportunitat clara va ser un xut d’Oribe que es va estavellar al travesser (9’) però l’acció va ser ràpidament resposta per un servei de Peke que es va estavellar a la creueta de la porteria de Miguel Ramos. L’Ascó també va amenaçar amb una centrada xut que Pla va treure damunt de la línia quan la pilota entrava.

En el segon temps, el Vilafranca va tenir les millors ocasions, en un xut d’Acedo amb rosca que va sortir fregant el pal i un altre d’Óscar Hernando que va fer lluir-se Eudald. Finalment, va ser Bertomeu qui va tenir l’oportunitat més clara en un contraatac però no va definir bé davant el porter local, que just abans també havia salvat el seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)