3a divisió FEF

De nou, amb la mel a la boca

En l’últim instant. El Palamós s’avança amb un gol d’Henry, el tercer en cinc jornades, però després de treballar de valent per desbaratar les arribades visitants encaixa l’empat en l’afegit

palamós 1 granollers 1

PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Lluc Banús, Botxi, Medina, Henry (Litus, 74’), Marc Gelmà (Uri Vila, 57’), Caballero, Nahuel (Isma Traoré, 86’), Mamau i Subi.GRANOLLERS:Santaló, Mur (Èric López, 24’), Aitor (Marc, 80’), Fran Fuentes, Víctor Díaz, Martí, Joel Brey (Aleix Arenas, 70’), Ricky, Álvaro, Barrera i Kilian.GOLS:1-0 (25’) Henry. 1-1 (93’) Fran Fuentes.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:als locals Henry, Mamau i Medina; i als visitants Joel Brey, Fran Fuentes, Víctor Díaz i Ricky.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

El Palamós continua sense encadenar dues victòries aquesta temporada, i és que ahir va acabar empatant un partit que tenia guanyat en el minut 93 i que podia haver perdut si no arriba a ser per la bona actuació del porter Quinti en el segon temps. Els palamosins van veure com el Granollers, el seu rival directe en la lluita per la permanència, li va pispar dos punts gràcies a un gol de Fran Fuentes a la mitja volta i sense oposició. La lectura positiva d’aquest empat és que els de Pitu Batlle ja sumen sis jornades sense perdre i continuen fora dels llocs de descens dos punts per sobre del Granollers a qui ahir van guanyar el gol average particular.

El Palamós va ser lleugerament dominador en una primera part amb poques ocasions de gol. Tot i les dificultats per generar perill els palamosins van ser efectius, i és que en una de les poques arribades Henry es va inventar un xut amb efecte que va suposar l’1-0 amb què es va arribar al descans.

En la segona meitat el Granollers va sortir amb ganes de dominar el partit i va buscar el gol amb insistència. Els visitants van disposar de bones ocasions i Quinti va haver de salvar els palamosins amb tres grans aturades. Per part del Palamós Henry, amb un xut massa fluix, i Isma, amb un xut creuat, va estar a punt de fer el 2-0. El partit no era bo i va empitjorar quan en el temps afegit Fran Fuentes va marcar el gol de l’empat per deixar l’ambient del tot glaçat.

ELS VESTIDORS

No hem estat bé perquè no hem fet al rival la pressió que ens caracteritza. Tot i això hauríem pogut sentenciar en algun contraatac
Lògicament estem afectats i emprenyats perquè hem tingut la victòria a tocar fins al temps afegit
Pitu Batlle
entrenador del Palamós

Es manté la distància amb el setzè

L’empat final del Palamós a casa contra el Granollers deixa els de Pitu Batlle als mateixos vuit punts de distància respecte al setzè classificat, el Castelldefels. Si bé els palamosins continuen fora del descens, pujar alguna posició en la taula i mirar d’escapar d’alguna de les posicions de possible descens compensat és un objectiu primordial per al degà, que encadena sis partits sense perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)