El Palamós, amb poder de reacció

Bon punt. Els palamosins se sobreposen al gol matiner del Sant Andreu (1’), empaten mitjançant Gelmà (74’) i voregen la victòria en el tram final

st. andreu 1 palamós 1

SANT ANDREU:Priego, Méndez, Carroza (Juanma, 56’), Noguera, David López, Joel (Guerrero, 65’), Alcover, Juanan, Alfred (Muñoz, 79’), Josu i Elhadji.PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Botxi, Subi, Gelmà, Nahuel (Kike Sánchez, 86’), Henry, Caballero (Isma, 65’), Mamau i Medina.GOLS:1-0 Juanan (1’), 1-1 (74’) Gelmà.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Als locals Carroza, Guerrero i Juanan, i al visitant Mamau.T.V.:Per doble groga al local Alcover (82’).

El Palamós, setmana a setmana, confirma la seva millora, tot i que les desconnexions puntuals que té li costen molt cares. Com la d’ahir, ja que en la primera jugada del partit els palamosins van encaixar un gol al camp del Sant Andreu, obra de Juanan, que va aprofitar la passivitat de la defensa visitant per superar Quinti amb un xut creuat. El gol va deixar groguis els palamosins, que van veure com el Sant Andreu disposava de dues bones ocasions del mateix Juanan, que aquesta vegada no va encertar. La millor ocasió del Palamós en la primera part la va tenir Henry, en el minut 35.

En la segona meitat, el Palamós va sortir disposat a remuntar el partit des del primer instant. En el minut 62, es va reclamar un clar penal sobre Medina; en el 73, Gelmà va estar a punt de marcar, i tot seguit els de Pitu Batlle van empatar en una jugada polèmica. El col·legiat va xiular penal sobre Isma, però, finalment, va decidir aplicar la llei de l’avantatge i va donar el gol a Gelmà, que va definir dins l’àrea. En el tram final, els dos equips van poder desfer l’empat, però el marcador ja no es va moure més (1-1).

Hem fet un molt bon partit. La primera part ha estat equilibrada, però en la segona hem crescut i hem merescut un resultat millor
Hem generant força arribades clares de gol, però no les hem pogudes marcar. Toca seguir