3a divisió FEF

Vilatenim torna a somriure

Fi de la ratxa. El Figueres es retroba amb la victòria a casa tres mesos després gràcies a un gol de Maik Molist en el 92’. Aroca, clau en el triomf

figueres 1 ae prat 0

FIGUERES:Aroca, Puig, Canal, Romero, Pep Chavarria, Ferrón, Maik Molist, Ferran Grau (Cunill, 68’), Joan Pons (Pere Espuña, 86’), Muntadas i Aleix Feixas.AE PRAT:Sergio, Joel Marin, Ricarte, Escabrós, Larrosa, Darbra (Jordi Cano, 65’), Javi Lara, Padilla (Ñito, 75’), Putxi, Ignacio i Carlos Cano.GOLS:1-0 (92’) Maik Molist.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:Als locals Cunill i Romero, i als visitants Escabrós i Ricarte.T.V.:Cap.PÚBLIC:250 espectadors a Vilatenim.

El Figueres, que no guanyava a casa des del 26 de novembre, es va retrobar amb el triomf a Vilatenim gràcies a un gol de Maik Molist en el temps afegit. L’1-0 per a la Unió va arribar després que el Prat perdonés fins a cinc ocasions clares en el tram final. La bona actuació del porter Aroca va ser clau en el triomf.

La iniciativa els primers minuts va correspondre al Figueres, que va tenir dues clares oportunitats per avançar-se. En la primera, Carles Puig va ajustar massa el xut al pal esquerre de Sergio i la pilota va sortir fora per poc (11’). En la segona, Aleix Feixas va rebre una passada en profunditat que el va deixar sol davant del porter, però aquest va rebutjar la rematada i la defensa va allunyar el perill (18’).

El Prat es va refer i, a poc a poc, va començar a inquietar la porteria local. El primer avís va arribar amb un potent xut de Javi Lara que va sortir desviat (20’) i, només quatre minuts més tard, els visitants van gaudir de l’ocasió més clara en una acció de Carlos Cano que Aroca va rebutjar en una gran intervenció (24’).

Els dos equips van jugar amb molta intensitat i el partit va entrar en una fase d’anades i vingudes de què va treure més profit el Prat, que va tenir dues noves ocasions amb un cop de cap creuat d’Escabrós (38’) i un xut de falta de Padilla que va sortir fora (42’).

La segona part va començar amb un potent xut de Padilla que va aturar Aroca en dos temps (49’). Sense un clar dominador, el partit va tornar a ser d’anades i vingudes amb cert perill a les dues àrees mitjançant Feixas (61’), Padilla (65’) i Pons (69). El Prat es va bolcar en atac i va tenir cinc ocasions molt clares per marcar, però Ñito (78’ i 90’), Carlos Cano (84’) i Ignacio (86’) van topar, de nou, amb un gran Aroca, mentre que Jordi Cano no va encertar a marcar a porta buida després de regatejar el porter (84’). Quan semblava que el partit acabaria 0-0, Pere Espuña va assistir Maik Molist, el seu xut el va desviar un defensa i es va convertir en l’1-0 definitiu.

ELS VESTIDORS

Aquesta és la imatge que donem a fora de casa. Haig de felicitar els jugadors per l’actitud. Altres dies, hem perdut punts al final
Aroca està en un gran moment. Tots han treballat bé, però ell ha estat l’artífex de la victòria
J.L. de los Reyes Gordillo
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)