Territorial

Un dia per avançar feina

1a catalana. En la jornada 24 es disputaran tres partits aquesta tarda amb tres equips gironins. Serà el preludi d’un cap de setmana en què hi haurà el duel entre la Jonquera i el Llagostera B, demà

El grup 1 de primera catalana viurà un dissabte intens amb tres partits aquesta tarda. Els enfrontaments que obren la jornada 24, a més, tindran tres protagonistes de la demarcació: el Farners, el Banyoles i el Lloret. Els lloretencs, precisament, seran els primers a entrar en acció i ho faran a casa contra el Vic (16 h), en un duel que es pot considerar clarament un xoc de dinàmiques oposades. Els d’Edu Urdiales sumen sis jornades sense guanyar, amb un balanç molt pobre de cinc derrotes i un empat. La tendència negativa ha situat el Lloret massa a prop de la zona perillosa, però el repte de trencar-la s’haurà d’aconseguir contra un Vic en forma que fa sis partits que no perd i que ha encadenat tres triomfs.

També avui a les 16 h el Farners jugarà a casa contra el segon classificat, el Manresa. Els jugadors de Pau Menéndez han recuperat forces amb un empat i una victòria en les dues últimes jornades i ara es posaran a prova contra una de les plantilles més potents de la categoria. El Farners intentarà furgar la ferida d’un conjunt manresà que arribarà ferit després de l’ensopegada, amb gol en l’últim minut inclòs, contra la Jonquera (2-1).

La competició, avui, es tancarà amb el partit que el Banyoles jugarà al camp del Sant Cugat (18.10 h). En l’estira-i-arronsa dels banyolins entrant i sortint de la zona de descens, aquesta setmana tenen un enfrontament molt important: els santcugatencs són penúltims, i un triomf dels del Pla de l’Estany els permetria sortir del descens directe momentàniament i posar pressió a la resta de rivals que també lluiten per la permanència i que juguen demà.

Així doncs, els partits avançats d’aquesta tarda han de permetre als equips de la demarcació implicats avançar en els seus objectius: en el cas del Farners i el Lloret, lligar la permanència, i en el del Banyoles, treure el cap de la zona perillosa.

Un duel d’optimisme

La Jonquera i el Llagostera B es trobaran demà a la tarda (16.30 h) en un duel gironí marcat per l’optimisme que es respira als dos vestidors. Els fronterers s’hi presentaran després de superar el Manresa –els del Bages, segons en la lliga, feia nou jornades que no perdien–, mentre que el Llagostera B es va exhibir en el darrer partit golejant el Sant Cugat per un contundent 6-1.

OPORTUNITAT D’OR

Contra el Sant Cugat, el Banyoles pot sortir del descens i posar pressió als rivals

EN BONA FORMA

La Jonquera i el Llagostera B es trobaran demà en un moment dolç per als dos equips
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)