L’Ascó, amb més ofici, s’imposa a Cerdanyola

De penal. El gol dels visitants el va fer Sergi Moreno des dels onze metres

cerdanyola 0 ascó 1

CERDANYOLA:Del Rio, Juli, Alberto, Àlex Torres, Dani Martí, Rubén (Aliaga, 46’), Pitu, Pau López, Joel, Toledo i Albert López.ASCÓ:Eudald, Riki, Josep Ramon, Socias, Roger, Artur, Masqué (Peke, 82’), Hector Rodríguez, Guiu (Bernat, 89’), Sergi Moreno (Dani, 74’) i Cheikh.GOLS:0-1 (34’) Sergi Moreno (p).ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Àlex Torres, Juli i Dani Martí, i als visitants Josep Ramon i Artur.COMENTARI:El Cerdanyola no va poder allargar la ratxa de partits puntuant a Fontetes i va perdre per la mínima contra l’Ascó, que es manté ben situat a les portes de la zona de fase d’ascens. Els de Toni Carrillo van dominat el joc però no van poder superar el conjunt de Santi Castillejo, que va demostrar ofici i solvència defensiva. Després d’una primera mitja hora intensa però sense ocasions, Dani Martí va fer caure Guiu dins l’àrea i l’àrbitre va assenyalar penal, transformat per Sergi Moreno. Amb el gol, els vallesans van reaccionar i Alberto va rematar al travesser un servei de banda d’Àlex Torres. Cheikh va tenir a prop el 0-2, que va salvar el porter local. En la segona part, els locals van agafar la iniciativa del joc davant un Ascó replegat en defensa, però que va poder ampliar el marcador en un un contra un de Cheik, que va fer lluir-se Del Rio. El setge dels verds en els últims minuts no va trobar fruit malgrat dues bones ocasions de Pitu, una de les quals al pal.