futbol

3a divisió

Una ensopegada que fa mal

No se’n surten. El Palamós desaprofita diverses ocasions en la primera part i acaba perdent contra l’Horta. La derrota, combinada amb el triomf del Granollers, els fa caure en descens

palamós 0 horta 2

PALAMÓS:Quinti, Cano, Botxi, Uri Vila (Lluc Banús, 46’), Subi, Sergio Garcia, Marc Gelmà, Sergi Caballero (Isma, 59’), Nahuel (Kike Sánchez, 64’), Marc Medina i Henry.HORTA:Andrés, Sergi Castillo, Javi Morales, Gerard Nolla (Genís Blasco, 85’), Guillem, Marc Rio (Pablo, 82’), Santolalla, Salva Torreño, Adri Lledó, Edgar Tejada i Arranz (Coro, 73’).GOLS:0-1 (23’) Sergi Arranz. 0-2 (41’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:a Botxi, Cano, Kike Sánchez, Marc Medina, Lluc i Isma del Palamós, i a Castillo, Lledó i Tejada.PÚBLIC:400 espectadors.

El Palamós va veure tallada la seva bona ratxa de set jornades sense perdre i va ensopegar a casa contra l’Horta. La derrota, combinada amb el triomf del Granollers a Vilassar, fan que el conjunt palamosí caigui en zona de descens directe després de setze jornades sense ser-hi. Els primers vint minuts van ser de clar domini local, que es va exemplificar amb un bon grapat d’ocasions de gol desaprofitades: Medina ho va provar amb un xut (1’) i un un contra un amb el porter (16’), i Henry, amb un cop de cap (17’) també va fer lluir-se el porter. L’Horta, veient el domini local, va fer canvis tàctics i va col·locar més gent al mig del camp. El moviment li va sortir bé i Arranz va marcar el 0-1 amb un xut creuat després d’una bona jugada col·lectiva (23’).

El Palamós no va abaixar els braços i Caballero (31’), en dues accions seguides, i Botxi (32’) van tenir l’empat a les seves botes. L’afició palamosina va quedar glaçada al límit del descans quan Arranz va finalitzar amb encert un contraatac i va fer pujar així el 0-2.

Partit refredat

En la segona part, Batlle va moure la banqueta buscant un revulsiu però va topar amb un Horta molt ben plantat en defensa. La solidesa dels de Nacho Castro explica que en tota la segona meitat, el Palamós només arribés amb claredat en una rematada d’Henry (79’). L’equip barceloní va ser pràctic i va lligar un triomf que l’acosta a la salvació.

Fins al 0-2 hem estat superiors. Ells han aprofitat les nostres errades. La derrota és més demèrit nostre que mèrit del rival
En la segona part hem tingut molta frustració i no hem generat les ocasions de gol que volíem
Pitu Batlle
Entrenador del Palamós
A partir del 0-1 hem dominat més. Em pensava que en la segona part patiríem molt més