3a divisió FEF

El Figueres la fa grossa

De prestigi. Un gol de falta d’Albert Canal permet als alt-empordanesos eixamplar la distància respecte de la zona de perill a costa d’un Hospitalet que segueix encallat a casa

l’hospitalet 0 figueres 1

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Eudald, Savall (Óscar García, 60’), Rodri, Losada, Cristian Gómez, Agi, Velillas (Alonzo, 67’), Christian Alfonso (Draman, 72’) i Ripoll..FIGUERES:Aroca, Toni Cunill, Ferran Grau (Èric Torres, 63’), Feixas, Maik, Ritxi (Pere Espuña, 74’), Ferron, Carles Puig, Gil (Pimentel, 84’), Pep Chavarria i Canal.GOLS:0-1 (33’) Canal.ÀRBITRE:Ollé LLadó.T.G.:al local Dani Fernández; i als visitants Pep Chavarria, Maik, Ferran Grau i Toni Cunill.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi de futbol de l’Hospitalet.

La Unió va sumar ahir la segona victòria consecutiva després d’un triomf ben sofert al camp d’un dels favorits a l’ascens, l’Hospitalet. Un gol de falta de Canal va resoldre un duel amb moltíssimes ocasions dels dos equips, que van estar tremendament desencertats davant de porta. L’Hospi va erigir-se en dominador en el primer temps i va sovintejar la porteria d’Aroca. El mallorquí Ripoll va ser el més incisiu dels locals. Seva va ser la primera ocasió en el minut 3 i també va fer l’assistència a Velillas, que amb tot a favor va enviar la bola als núvols (30’). El Figueres, que només havia provat fortuna amb un xut llunyà de Ferron (20’), va assestar el gran cop en el minut 33, amb un xut de falta d’Albert Canal que va sorprendre Aliaga. El gol va fer mal a l’Hospi, que només va inquietar Aroca per mitjà del capità Dani Fernández.

En la represa, els locals van sortir en tromba disposats a igualar el matx, però no va ser el dia dels davanters de l’Hospi. En el minut 51, doble ocasió d’Agi i de Velillas, que va enviar la pilota a fora; en el 54’, Dani Fernández va veure com un defensa del Figueres enviava la pilota a córner després de passejar-se per tota l’àrea visitant; més tard, Miquel Ripoll va veure com un defensa de la Unió treia la pilota sota pals. Tot i l’allau d’ocasions, el Figueres no va renunciar a la sentència però ni Ferron (70’), ni Cunill (82’) ni Pimentel, que va enviar la pilota al pal (90’) van poder aportar tranquil·litat als empordanesos. A l’Hospi, la millor ocasió del tram final va anar a càrrec de Draman, que amb tot a favor va enviar la pilota molt per sobre del travesser.

Ha estat una victòria molt soferta. Hem tingut una mica de sort perquè l’Hospitalet ha tingut moltes ocasions i de molt clares
S’ha de tenir molta fe, com la que té aquest equip, perquè la sort et pugui acompanyar
Aitor Yeto
preparador físic del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)