Girona

Com a república, però sense Carles Puigdemont

El focus, a la llotja. El president de la Generalitat no va assistir al partit i, a diferència del dia del Barça, no van sonar ‘Els Segadors’. A l’estadi es van sentir crits de “Puigdemont, president” i de “llibertat”

El 27 d’octubre el Parlament va declarar la República i de manera gairebé automàtica Mariano Rajoy va destituir el govern de Carles Puigdemont i va fixar eleccions per al 21-D. Dos dies després, just per Sant Narcís, el Real Madrid va visitar Montilivi. Molts dels focus apuntaven cap a la llotja i a la possible presència (o no) de Carles Puigdemont. Finalment, el president no va acudir a l’estadi a presenciar el partit contra els blancs. Segurament va estalviar un maldecap de protocol al club de Montilivi, però l’absència de Carles Puigdemont no va evitar els crits gairebé unànimes de la graderia de “Puigdemont, president”, de “llibertat” –feia pocs dies que els Jordis havien ingressat a presó– i també d’“independència”.

Feia poc més d’un mes, amb motiu del Girona-Barça (23 de setembre), tot va ser molt diferent. Montilivi va tenir el punt àlgid quan van sonar Els segadors coincidint amb l’arribada de Puigdemont a la llotja. Hi va haver crits de “votarem” –l’1 d’octubre estava a tocar– i també els clàssics d’independència en el minut 17:14 de cada part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)