3a divisió FEF

El Terrassa, més efectiu, s’emporta els tres punts

Desaprofitant ocasions. El gol de Civil (19’) va decantar un partit en què els de Castillejo van tenir múltiples oportunitats per empatar o guanyar

ascó 0 terrassa 1

ASCÓ:Eudald, Pato, Roger (Dani Argilaga 59’), Josep Ramon, Héctor Rodríguez, Artur, Masqué (Héctor García, 59’), Peke (Bernat, 79’), Guiu, Sergi Moreno i Cheikh.TERRASSA:Ortega, David López, Sergi Valls, Guzman, Alex Fernandez (Ferreira, 29’), Guti, Civil (Carlos Martínez, 72’), Joan Pallàs, Carreon (Dani Sánchez, 87’), Pastells i Nils.GOLS:0-1 (19’) Civil.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Josep Ramon i Peke; als visitants Sergi Valls, Civil, Pastells, David López i Guti.PÚBLIC:Uns 225 espectadors al municipal d’Ascó.

El duel directe d’aspirants per la quarta posició es va saldar amb el triomf del Terrassa, que va aprofitar el seu encert a porteria i el desencert del rival per emportar-se els punts. Els de la Ribera d’Ebre van ser molt superiors en el segon temps i van disposar de moltes ocasions per emportar-se els punts però el desencert va provocar que la ratxa a casa, on no guanyen des de novembre, no es trenqués.

El primer temps va ser prou igualat amb certa tendència de domini a través de la possessió del Terrassa. Els vallesans van obtenir el premi del gol ben aviat quan Civil va aprofitar un rebot en un refús de la defensa local per batre Eudald. L’Ascó ho va intentar per les bandes i el Terrassa, actiu a través de la possessió, intentava contrarestar el seu poder.

Però els de Cristian Garcia no van poder contrarestar res en el segon temps. El vendaval ofensiu de l’Ascó va ofegar l’equip visitant, que veia com, a partir del joc directe del rival, les ocasions i els serveis de córner se succeïen. El Terrassa també va poder colpejar al contraatac, sobretot quan el rival es decantava cada vegada més a la porteria rival a mesura que passaven els minuts, però la bona feina defensiva dels dos conjunts va provocar que el marcador no es tornés a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)