futbol

3a divisió

Una victòria per creure-hi

Revifada. Un doblet de Medina i un gol d’Henry donen tres punts vitals al Palamós, que va tornar a guanyar a casa després de sis partits sense fer-ho i surt de la zona vermella de la taula

PALAMÓS 3 CASTELLDEFELS 1

PALAMÓS:Campos, Lluc Banús, Cano, Botxi, Subi; Kike Sánchez, Mamau, Nahuel (Sergio García, 73’), Litus (Caballero, 58’), Marc Gelmà i Marc Medina (Henry, 73’).CASTELLDEFELS:Àlex, Juanito (Inés, 45’), Castillo, Kilian (Adri, 74’), Arturo, Bermúdez, Pedro, Kevin (Manel, 45’), Aumatell, Gibert i Sergi Gestí.GOLS:1-0 (19’) Marc Medina. 2-0 (44’) Marc Medina. 2-1 (81’) Manel Raigón. 3-1 (95’) Henry.ÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Cano i Àlex Campos; i als visitants Arturo i Juan Inés.T.V.:Cap.

Victòria vital del Palamós a casa contra el Castelldefels (3-1), un triomf del tot necessari que permet al conjunt dirigit per Pitu Batlle sortir de la zona de descens. El partit el va decidir principalment Marc Medina, que amb dos gols es va convertir en el gran protagonista de l’enfrontament i va facilitar que el Palamós tornés a guanyar al municipal després de sis partits sense fer-ho. Henry, en el temps afegit, va marcar el tercer gol local.

El Palamós va sortir en la primera part amb una marxa més que el Castelldefels i en el primer quart d’hora ja va protagonitzar diverses accions perilloses. Fruit de la constància el degà es va avançar mitjançant Marc Medina, que va aprofitar una assistència des de camp propi de Lluc Banús per superar el porter (19’). El Castelldefels va estar a punt de marcar en dues accions de Gestí i Gibert, però va ser novament el Palamós el que, després d’una ocasió frustrada de Nahuel i just abans del descans, va eixamplar distàncies amb una diana de Medina, que va anotar el seu doblet particular amb un gol de cap en la sortida d’un córner servit per Marc Gelmà (44’).

En la segona part Kike Sánchez va topar amb una gran intervenció del porter del Castelldefels, mentre que poc després Medina va perdonar tot sol. Els visitants ho van aprofitar per posar la por al cos als palamosins marcant el 2-1, obra de Manel Raigón, que va aprofitar amb el cap una centrada de Gestí (80’). Llavors el Castelldefels va empènyer amb força, però el Palamós va saber defensar-se amb ordre i seriositat i fins i tot va marcar el 3-1 en el temps afegit. Va ser arran d’una gran jugada individual de Marc Gelmà, que va centrar des de la línia de fons perquè Henry marqués a pler, de cap.

Ens feia molta falta una victòria com aquesta per treure’ns pressió a casa. Avui hem tingut l’encert que no hem tingut en altres partits
Hem acabat patint perquè hem perdonat. He fet canvis a l’onze perquè tothom treballa bé
Pitu Batlle
entrenador del palamós

Medina arriba als onze gols aquest curs

Marc Medina va marcar ahir el seu tercer doblet d’aquesta temporada, en la qual ja acumula 11 gols, el seu sostre personal a tercera divisió (assolit el curs 2015/16 també amb el conjunt palamosí). El davanter feia un mes exacte que no marcava, mentre que a casa no ho veia porteria des del novembre.