3a divisió FEF

Una imatge poc habitual

Amb poc perill. El Palamós es mostra molt menys incisiu del que és habitual i perd al camp del Vilafranca. Un gol mal anul·lat per fora de joc a Kike Sánchez també va marcar el duel

Vilafranca 1 Palamós 0

VILAFRANCA:Ivan León, Josep Díez, Dani Medina, Gerard Boira (Joan Vives, 85’), Víctor Oribe, Abel Rita (Acedo, 75’), Guti, Àlex Pla, Gaixàs, Aday Benítez (Sardà, 89’) i Èric Via.PALAMÓS:àlex Campos, Sergio Garcia, David Cano, Botxi, Subi, Kike Sánchez, Marc Gelmà, Nahuel, Litus (Marc Medina, 48’) (Isma Traore, 75’), Mamau i Henry (Dani Gómez, 69’).GOLS:1-0 (8’) Aday Benítez.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:a Pla, Gaixàs, Boira i Medina del Vilafranca, i a Subi, Medina, Sergio Garcia, Traore i Nahuel del Palamós.

El Palamós no va poder obtenir res de positiu en la seva visita a Vilafranca, en un partit marcat pel poc bagatge ofensiu dels palamosins. El matx també va estar condicionat pel gol mal anul·lat a Kike Sánchez just al límit del descans.

Els jugadors del degà van sortir amb la pólvora mullada, un fet poc habitual des que Pitu Batlle dirigeix l’equip. Al davant, s’hi van trobar un bon rival que va treure profit de la qualitat individual d’Aday Benítez per avançar-se ben d’hora en el marcador: l’atacant va rebre la pilota a la zona de tres quarts, va avançar uns metres i després de driblar al límit de la frontal de l’àrea va enviar la pilota a l’escaire de la porteria d’Àlex Campos (8’).

La diana no va servir de revulsiu per a un Palamós a qui li costava molt fer mal a la defensa vilafranquina. Al límit del descans, però, Nahuel va col·locar una bona centrada al segon pal, on Kike Sánchez va rematar de cap al fons de la porteria (43’). El col·legiat va apreciar que l’extrem palamosí estava en fora de joc tot i que hi havia un central que trencava la posició antireglamentària. Després del descans, la dinàmica es va mantenir i de mica en mica el Vilafranca va anar agafant cada cop més les regnes del partit.

Revulsius sense efecte

Pitu Batlle va moure la banqueta en el segon temps introduint jugadors més ofensius com Isma, Marc Medina o el juvenil Dani Gómez. L’aposta va permetre al Palamós fer un pas endavant però no generar prou perill clar per arribar a igualar el duel. El Vilafranca va arribar amb més claredat però va topar amb un bon Campos a la porteria. A la classificació, el Palamós es manté just per sobre del descens directe ja que el Granollers tampoc va aconseguir guanyar.

ELS VESTIDORS

En la primera part no hem estat bé i el rival ha estat superior, tot i això, ens han anul·lat un gol que crec que hauria estat clau
Hem fet un pas endavant, hem tingut ocasions en la represa però no hem tingut prou encert
Pitu Batlle
Entrenador del Palamós

Debuta un nou juvenil i Medina es lesiona

La jornada no va ser gaire positiva per al Palamós, i una clara mostra és el que va passar amb Marc Medina. El golejador, que havia començat el partit a la banqueta, va sortir al terreny de joc en l’inici de la segona part per augmentar el potencial ofensiu del Palamós però només va durar vint minuts a la gespa, ja que una lesió el va obligar a parar i ser substituït per Isma Traoré. La notícia positiva de la matinal va ser l’aparició d’un nou futbolista del juvenil palamosí amb el primer equip: Dani Gómez és mitjapunta i va disputar 21 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)