Canal allarga la dolçor

3a divisió. Un doblet del central permet al Figueres mantenir la bona ratxa –set partits sense perdre– i consolidar-se al mig de la classificació

Santboià 1 figueres 2

SANTBOIÀ:Iván, Rubi, Cárdenas, Gerard Rovira, Castell, Mario, Bellido, Carlos González (Collado, 68’), Revi, Jose González (Juanlu, 68’) i Oriol Molins.FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Canal, Cunill, Pep Chavarria, Romero (Ferran Grau, 57’), Maik, Joan Pons (Ritxi, 45’), Gil Muntadas, Aleix Feixas i Bonaventura (Espuña, 72’).GOLS:0-1 (12’) Canal. 1-1 (23’) Revi. 1-2 (50’) Canal.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:a Carles González, Castell, Mario, Juanlu i Revidiego; a Joan Pons i Cunill.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi Joan Baptista Milà.

El Figueres va tornar a sumar els tres punts, aquesta vegada, dijous, al camp del Santboià (1-2). Un doblet del defensa garrotxí Albert Canal va permetre als figuerencs allargar la bona dinàmica –set jornades sense perdre– fet que els consolida al bell mig de la taula, ja amb 45 punts al sarró.

Els primers minuts van ser de clar domini local, fins que en el minut 12 Canal va fer avançar la Unió amb una rematada brillant amb el cap. La diana dels empordanessos no va empetitir el Santboià, que va continuar dominant. Una errada defensiva va permetre a Revi (23’) empatar amb justícia un matx que es complicava per al Figueres. Abans del descans, els locals van estar a punt d’avançar-se en el marcador, però va tornar a ser Canal (52’) qui va establir el que seria l’1-2 definitiu. De nou amb avantatge, els de l’Alt Empordà van controlar més un contrincant a qui li van faltar les forces. La seguretat defensiva i un bon Aroca van acabar de certificar un altre triomf figuerenc.