L’Ascó fa gran la ferida del Prat

Clar. Els verds van sentenciar amb tres gols en 34 minuts i agreugen la crisi dels potablava, que encadenen set jornades sense vèncer

EL PRAT 0 ASCÓ 3

EL PRAT:Sergio, Joel Marín (Pau Darbra, 65’), Uri Escabrós, Putxi, Fede, Javi Lara, Padilla, Pau Senent (Jordi Cano, 59’), Toni Larrosa, Carlos Cano (Ignacio, 68’) i Poves.ASCÓ:Eudald, Riki, Pato, José Ramón, Dani, Artur, Masqué (Bertomeu, 75’), Peke, Enric (Sergi Moreno, 79’), Guiu i Cheikh (Héctor García, 87’).GOLS:0-1 (19’) Guiu. 0-2 (26’) Cheikh. 0-3 (34’) Peke, de penal.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Javi Lara, Fede Bessone, Uri Escabrós i Toni Larrossa; i als visitants Artur, Gódia, Enric, José Ramón i Sergi Moreno.PÚBLIC:uns 250 espectadors.

L’Ascó va guanyar de manera clara al Sagnier, on quinze mals minuts van fulminar un Prat en crisi, que encadena set jornades sense vèncer. La lluita pel play-off, amb tot, s’anima encara més. Els de casa van dominar en els primers minuts i Larrosa va avisar amb una bona arribada. L’encert, però, va tenir-lo el conjunt verd, que va sentenciar el partit en poc més de mitja hora. En el 19’, Guiu va obrir la llauna amb una gran rematada de cap. Amb el 0-1 es va reobrir la ferida del Prat, que set minuts després va encaixar el segon gol en un bon desmarcatge i definició de Cheikh. La sentència la faria, en el 35’, Peke, transformant un penal. El 0-3 va deixar molt tocat el Prat, que en el segon temps ho va buscar amb empenta. Ahir, però, no era el dia dels potablava i el marcador ja no es va moure.