Bonaventura ho desequilibra

Amunt. El Figueres derrota el Santfeliuenc, allarga la bona ratxa –cinc triomfs en els últims sis partits– i es posa a només sis punts del quart

figueres 2 santfeliuenc 1

FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Canal, Cunill, Hostench, Ferran Grau (Pere Espuña, 62’), Maik Molist, Gil Muntadas, Ritxi Mercader, Xavi Ferrón (Pep Chavarria, 75’) i Bonaventura (Pime, 67’).SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Prior, Rafa Murillo, Cuadras (Adrià, 62’), Olmo (Avellaneda, 72’), Maldonado (Carlos Ruiz, 72’), Fuentes, Èric Zarate, Romo i Jaume Duran.GOLS:1-0 (15’) Bonaventura. 2-0 (21’) Bonaventura. 2-1 (67’) Jaime de penal.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Canal, Ritxi Mercader i Hostench; als visitants Jaime, Maldonado i Prior.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres continua trepitjant fort i allargant el seu millor moment del curs després de derrotar a l’estadi de Vilatenim el Santfeliuenc (2-1). La Unió ha guanyat cinc partits en les darreres sis jornades, i l’empat del Terrassa a casa contra l’Horta (2-2) el situa a només sis punts del play-off d’ascens, encara una petita proesa quedant quinze punts per disputar-se.

Els primers minuts, la Unió va ser un vendaval. El domini local es va traduir de seguida en ocasions de gol. En les primeres accions, Toni Casamayor va ser decisiu però en el 15’ Bonaventura va poder avançar els figuerencs amb una bona canonada. Sis minuts després, el banyolí va fer el seu segon gol aprofitant un refús de Toni després d’un fort xut de Muntadas (21’).

En la segona meitat, el Santfeliuenc va igualar les forces amb els de l’Alt Empordà, que això sí podien haver fet el tercer gol per sentenciar el matx, però un penal transformat per Jaime va situar el 2-1 que feia perillar el triomf figuerenc. Al final, després d’una ocasió clara per mitjà de Ferrón, el porter Aroca va evitar l’empat de Nacho, amb un xut dins l’àrea, en la darrera gran ocasió visitant, per a sort del Figueres, que suma el tercer triomf consecutiu a casa.

Objectivament som el millor equip de tercera en les últimes sis jornades. Sempre hi ha objectius de grup i individuals i volem més punts
Tot surt bé ja que la dinàmica és bona i ajuda. L’exigència també és alta i a casa ara estem molt bé