3a divisió FEF

El Palamós ja no té més marge d’error

3a divisió. Els de Pitu Batlle reben el Terrassa obligats a guanyar per creure en la salvació

Les aspiracions de permanència a tercera divisió del Palamós passen per guanyar avui a casa el Terrassa i esperar l’ensopegada del Granollers, que rep a casa el Prat. El conjunt palamosí té la salvació a cinc punts i s’ha complicat la vida en les últimes jornades. El rival, el Terrassa, és un equip que esta lluitant per entrar en les places de promoció d’ascens i això s’ha traduït en només dues derrotes fora de casa aquesta temporada.

El tècnic Pitu Batlle vol treure pressió al seu equip i diu que ara mateix “només ens toca guanyar i deixar de fer números”. Pitu Batlle té molt clar que serà difícil: “La situació no és gens còmoda, però cal mirar només jornada a jornada i no jugar amb l’angoixa amb què ho hem fet aquests últims partits. Cal treure’ns la pressió que hem tingut fins ara.” Per a aquest duel, Pitu Batlle te la baixa del jove central Pascu, per lesió, i el dubte del golejador Marc Medina, que probablement seurà d’inici a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)