3a divisió FEF

L’Hospitalet suma a Ascó i manté la seva dinàmica

Partit obert. Tots dos equips van disposar d’oportunitats i de domini per endur-se el partit, però cap dels dos va arribar a definir i el marcador no es va moure en el segon acte

ASCÓ 1 L’HOSPITALET 1

ASCÓ:Eudald, Riki, Pato, Josep Ramon, Dani Argilaga, Artur, Masqué (Bertomeu, 72’), Enric Bernat (Sergi Moreno m’ 68), Peke; Guiu, Cheikh.L’HOSPITALET:Sergi, Dani, David, Losada, Agi, Òscar (Imaz, 72’), Cristian Gomez, Christian Alfonso (Reinoso, 86’), Eudald, Velillas i Manzi (Ripoll, 84’).GOLS:1-0 (18’) Guiu. 1-1 (28’) Òscar.ÀRBITRE:Calle Martínez.T.G.:Als locals Masqué i Pato i al visitant Eudald.T.V.:Cap.

En la lluita de poder a poder que van protagonitzar l’Ascó i l’Hospitalet, el resultat va acabar en empat. I això que tots dos equips van oferir un bon espectacle, amb joc i ocasions, però el marcador no es va moure després de la diana d’Òscar que va servir com a reacció del gol inicial de Guiu. D’aquesta manera, l’Hospi recupera la segona posició, però l’Ascó es queda al límit de creure encara que jugar la promoció d’ascens és possible.

El primer temps va ser per als de Santi Castillejo. Ja en els primers compassos, Cheikh va estavellar una pilota al pal. Aquest domini es va traduir en la diana de Guiu, que va aprofitar una assistència de Riki per superar Sergi Puig. La reacció de l’Hospitalet va ser gairebé immediata quan Òscar va rematar una jugada per la banda d’Agi per establir l’empat. Però era l’Ascó qui millor es trobava en el terreny de joc, ja que, minuts abans, Cheikh va perdonar una altra ocasió davant Sergi Puig i, posteriorment, el mateix davanter no va arribar a una rematada franca.

El segon temps, en canvi, va ser per a l’Hospitalet. Velillas va enviar un xut al travesser i, posteriorment, Manzi va rematar amb el cap, però la pilota va sortir lleugerament desviada. L’Ascó intentava manegar el partit com podia davant el vendaval dels de la franja, però es va beneficiar que el partit es va començar a congelar per les diferents substitucions fins que l’àrbitre va xiular el final del partit i el marcador va decretar un just repartiment de punts.

ELS VESTIDORS

Hem competit bé contra un gran equip, amb més ocasions en el primer temps en un partit obert
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
No hem començat bé el partit, però ens hem sobreposat i en el segon temps hem estat millor
Xevi Molist
entrenador de l’hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)