2a divisió FEF

El Peralada bat el rècord

Set de seguits. Després de l’empat a zero contra l’Alcoià, Marc Vito ja és el protagonista de la millor ratxa d’imbatibilitat de la lliga. L’últim gol encaixat va ser contra el Deportivo Aragó fa dos mesos

Marc Vito va arribar a Peralada d’urgència després de l’expulsió de Gianni a Lleida i ja no ha abandonat la porteria perquè el seu rendiment ha estat espectacular. En els 12 partits que ha jugat el porter egarenc només ha encaixat quatre gols –dos del Sabadell (3-2), un del Badalona (1-0) i un del Deportivo Aragó (2-1)– i, el que és més impressionant, ha deixat la porteria a zero en nou dels 12 partits. Amb aquests registres no és estrany que el Peralada es convertís diumenge en el primer equip de la lliga que encadena set partits sense rebre cap gol, fet que li ha donat la ratxa d’imbatibilitat més llarga, amb 653 minuts consecutius amb la porteria a zero. Abans de començar el duel contra l’Alcoià, els xampanyers tenien al davant tres equips de dalt com el Mallorca, el Badalona i el Vila-real B, però els xampanyers han batut el rècord i és molt difícil que algú els el tregui. “Des que vaig arribar tots m’han rebut bé i això em va donar molta confiança, que ajuda a encadenar tants partits amb la porteria a zero, però és un rècord de tot l’equip perquè en general aconseguim que el rival ens generi poques ocasions i això té molt de mèrit”, assegura Vito, que espera mantenir viva la ratxa: “Som un equip molt jove, però estem funcionant molt bé en defensa, sigui de quatre o de cinc, i sabem que això ens dona els punts necessaris per arribar a l’objectiu. Estem contents amb el rècord, però volem anar al camp del Cornellà i guanyar; si després és amb la porteria a zero, millor.” Vito, això sí, haurà de vigilar en els pròxims partits i és que amb quatre amonestacions és a només una d’haver de quedar-se un partit a la graderia.

Encadenar set partits sense rebre cap gol no és una novetat per als xampanyers. Els de l’Alt Empordà ho van aconseguir el curs passat, en què van mantenir la porteria a zero curiosament en el mateix tram de temporada: de la jornada 26 a la 32.

UNA ETERNITAT

653
minuts
fa de l’últim gol rebut; supera el Vila-real B (647), el Badalona (623) i el Mallorca (586)

GENS NORMAL

En 12 partits Marc Vito ha rebut el mateix nombre de gols (4) que de targetes grogues