3a divisió FEF

Ambició a cinc bandes

3a divisió. L’Hospitalet i el Sant Andreu es disputaran la segona i la tercera posició en el darrer mes de lliga, mentre que el Terrassa vol consolidar el quart lloc, amb la Pobla i el Prat pressionant

D’aquí a un mes l’Espanyol B i tres equips catalans més estaran preparant la primera eliminatòria de la fase d’ascens a segona B. D’aquests conjunts, l’Hospitalet i el Sant Andreu ja tenen coll avall la seva participació en el play-off. Per sota, el Terrassa és qui, per puntuació i calendari, té més factible jugar la promoció, però no pot badar perquè la Pobla i el Prat, que encara no ha dit l’última paraula, intentaran assaltar la quarta posició. Hi ha, doncs, força coses per definir.

L’Hospitalet i el Sant Andreu mantenen un interessant frec a frec per la segona posició, ja que només els separa un punt. Els dos tècnics se centren a assegurar-se matemàticament el play-off, però hi ha l’ambició d’un segon lloc que facilita les coses a la promoció. “Depenem de nosaltres mateixos per a tot, i ara l’important és intentar anar puntuant i no perdre, ja que això et dona la tranquil·litat de cara a la fase d’ascens”, diu Xavi Molist. El seu homòleg al Sant Andreu, Mikel Azparren, remarca el valor dels 12 punts en joc després que el seu equip encadeni ja tretze jornades sense perdre: “Estem dins de la zona de promoció i, fent una valoració global, n’hi ha per estar satisfets. Ara queden les quatre jornades en què es decidirà tot.” Els dos equips, amb tot, depenen d’ells mateixos per assegurar-se la segona plaça, ja que s’enfrontaran entre ells la jornada del següent cap de setmana.

D’altra banda, si no hi ha cap davallada inesperada de l’Hospitalet o el Sant Andreu, la batalla per la quarta posició serà cosa de tres equips: el Terrassa, la Pobla i el Prat. L’Ascó, a cinc punts dels egarencs i amb el goal average perdut, necessitaria una gesta èpica per accedir-hi. El Terrassa és qui ho té més bé per accedir a la promoció. Dels tres candidats a aquesta última plaça, el conjunt de Cristian García és qui té més punts –tres més que la Pobla i quatre més que el Prat– i també disposa d’un calendari contra rivals que o bé tenen la permanència encarrilada o bé ja han baixat, com és el cas del Vilassar. Val a dir, això sí, que no hauria de badar, ja que tant la Pobla com el Prat li tenen el goal average guanyat.

El filial del Nàstic, precisament, també té tres partits contra equips amb els deures pràcticament fets, però el darrer és contra l’Espanyol B. D’altra banda, el Prat s’ha tornat a situar en la batalla pel play-off després de trencar una ratxa nefasta. Els potablava, que aquest cap de setmana rebran el Sant Andreu, són conscients que no tenen marge d’error. Això sí, disposen d’un argument per a la fe: tenen el goal average guanyat als altres dos candidats.

CITA CLAU

L’Hospitalet
2n amb 62 punts
L’Hospitalet-Granollers
Situació del rival: 17è amb 33 punts
Sant Andreu-l’Hospitalet
3r amb 61 punts
L’Hospitalet-Horta
10è amb 49 punts
Palamós-l’Hospitalet
18è amb 28 punts
Sant Andreu
3r amb 61 punts
Prat-Sant Andreu
Situació del rival: 6è amb 53 punts
Sant Andreu-l’Hospitalet
2n amb 62 punts
Reus B-Sant Andreu
13è amb 45 punts
Sant Andreu-Figueres
8è amb 51 punts
Terrassa
4t amb 57 punts
Terrassa-Vilafranca
Situació del rival: 11è amb 47 punts
Vilassar-Terrassa
20è amb 16 punts
Terrassa-Cerdanyola
16è amb 43 punts
Castelldefels-Terrassa
15è amb 43 punts
La Pobla de Maf.
5è amb 54 punts
Santboià-la Pobla
Situació del rival: 12è amb 46 punts
La Pobla-Santfeliuenc
14è amb 43 punts
La Pobla-Castelldefels
15è amb 43 punts
Espanyol B-la Pobla
1r amb 80 punts
Prat
5è amb 53 punts
Prat-Sant Andreu
Situació del rival: 3r amb 61 punts
Horta-Prat
10è amb 49 punts
Prat-Palamós
18è amb 28 punts
Vilafranca-Prat
11è amb 47 punts

NO POT BADAR

El Sant Andreu i l’Hospi s’enfronten en la jornada 36, en un partit que pot ser definitiu
El Terrassa té un bon marge, però el ‘goal average’ perdut amb la Pobla i el Prat

PER A L’ESPERANÇA

El Prat és qui ho té més difícil, però té el ‘goal average’ guanyat amb el Terrassa i la Pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)