Tres punts al sac per continuar vius

Hi creuen. La victòria a Gavà i la derrota del Granollers acosten de nou les possibilitats de salvació del Palamós

Gavà 0 Palamós 3

GAVÀ:Álvaro, Mario, Víctor (Adri, 83’), Èric, Liébanas (Muela, 67’), Rodergas, Ao, Marcos, Àlex, Carricondo i Pol Ros (Carlos, 46’).PALAMÓS:Quinti, Caballero, Cano, Botxi (Lluc Banús, 84’), Subi; Mamau, Kike, Uri Vila (Litus, 54’), Medina (Henry, 23’), Gelmà i Nahuel.GOLS:0-1 (53’) Caballero. 0-2 (74’) Mamau. 0-3 (83’) Gelmà.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:A Carricondo i Rodergas; a Subi.

Les previsions més optimistes es van complir i el Palamós va sumar tres punts contra el Gavà que li permeten retallar la distància amb el seu principal rival per a la salvació, el Granollers, que va perdre a l’Hospitalet. Els palamosins van sortir nerviosos al terreny de joc i més enllà de tenir poques ocasions en atac la malastrugança apareixia en forma de recaiguda de la lesió de Marc Medina (23’). El golejador de l’equip havia d’abandonar el terreny de joc ben d’hora. El ja descendit Gavà va ser qui va posar a prova Quintanas en un parell d’accions durant el primer temps. Més enllà d’aquestes tímides arribades, la primera part va tenir poca història.

En la segona part, el Palamós va fer un canvi radical i es va convertir en un equip pràctic en el joc i efectiu en atac. Els palamosins van sortir amb una mentalitat més ofensiva i van superar clarament el Gavà. El marcador el va obrir Sergi Caballero (53’), amb una diana que va donar tranquil·litat als de Pitu Batlle. Amb el duel sota control, Mamau va marcar el segon de cap al límit de l’últim quart d’hora. Amb el rival trencat, Marc Gelmà va culminar un contraatac de llibre fent pujar el 0-3. El resultat feia justícia a un Palamós molt superior en la segona part i que no deixa de creure en la salvació.

Hem sortit massa neguitosos però en la segona part hem estat més agressius i intensos i hem pogut controlar del tot l’enfrontament
Ara ja ens hem de centrar en l’Europa. Segur que lluitarem fins al darrer segon de la temporada