3a divisió FEF

La rutina de sumar

3a divisió. El Figueres obté un bon empat al camp d’un Ascó molt combatiu, que va neutralitzar el gol de Gil Muntadas (62’), i encadena l’onzena jornada sense perdre

ascó 1 figueres 1

ASCÓ:Eudald, Pato, Dani, Socías, Héctor Rodríguez (Jani, 84’), Artur, Enric Bernat (Héctor García, 63’), Peke, Masqué (Bertomeu, 63’), Guiu i Cheikh.FIGUERES:Aroca, Romero, Cunill, Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi (Hostench, 62’), Ferrón, Pimentel (Aleix Feixas, 71’) Gil Muntadas (Bonaventura, 83’), Pep i Pere Espuña.GOLS:0-1 (62’) Gil Muntadas. 1-1(75’) Guiu.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Dani Argilaga, Bertomeu i Héctor Rodríguez; i als visitants Hostench i Pimentel.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El Figueres va tornar de la seva visita a la Ribera d’Ebre amb un bon punt al sarró, ja que va haver de suar de valent la cansalada contra un Ascó que va buscar amb molta insistència la porteria d’Aroca, i encadena ja onze jornades sense perdre. El conjunt altempordanès va acaparar la pilota en els primers compassos, però a poc a poc els de casa van anar pressionant i van dificultar la seva sortida. Així, l’Ascó va fer més sensació de perill, tot i que li va costar passar del mig del camp. De fet, quan ho va aconseguir, va topar amb les bones intervencions d’Aroca. El Figueres, per la seva banda, ho va provar amb un xut llunyà de Xavi Ferrón (38’) i una rematada de xilena de Pimentel (40’), però la pilota va marxar desviada.

Després de la represa, el quadre de casa, conscient que havia de guanyar si volia mantenir vives les possibilitats de jugar la fase d’ascens, va buscar amb molta més empenta la porteria visitant. A la rereguarda figuerenca li va tocar patir. Això sí, just en els millors moments de l’Ascó va aparèixer Gil Muntadas, que va aprofitar una acció aïllada per encetar el marcador. Era el minut 62 i tocaria defensar un resultat favorable. Els de Santi Castillejo, però, no van abaixar els braços i van buscar amb empenta un empat que arribaria en el 75, en una bona acció que va culminar Guiu. Amb l’1-1 l’Ascó va obrir-se molt buscant el gol de la victòria, però no va trobar-lo i el Figueres es va assegurar un bon punt en un camp propici per als visitants.

ELS VESTIDORS

Marxem contents, hem fet un bon primer temps i el porter ha estat bé
José Luis Gordillo
ENTRENADOR DEL FIGUeRES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)