Massa entrebancs

Oportunitat desaprofitada. El Palamós perd a casa contra l’Europa (1-3) i es queda a tres punts d’un Granollers que no va passar de l’empat. Els escapulats van ser més pràctics i efectius

palamós 1 europa 3

PALAMÓS:Quinti, Caballero, Cano, Botxi, Kike Sánchez, Subi (Dani Gómez, 61’), Marc Gelmà (Lluc Banús, 22’), Mamau, Nahuel, Litus (Isma Traoré, 71’) i Henry.EUROPA:Arnau, Aimar, Rubén, Guillén (Damià, 61’), Josa, Uri, Raíllo, Alberto, Ángel de la Torre (Prat, 76’), Pluvins (Varona, 71) i David Jiménez.GOLS:0-1 (28’) Uri. 0-2 (67’) Raíllo. 1-2 (81’) Henry. 1-3 (90’) Raíllo.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:als locals Subi, Botxi i Mamau; i als visitants Guillén, Rubén, Ángel de la Torre i Raíllo.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Palamós va perdre a casa contra l’Europa (1-3) i va fer un pas enrere en les aspiracions de salvar la categoria, i encara va tenir sort –i la desgràcia de no aprofitar-ho– que el Granollers només va empatar. El fet és que el degà ha tingut molts entrebancs en aquestes últimes hores i això li ha passat factura. A les lesions dels últims dies de Campos, Uri Vila i Medina s’hi va afegir ahir un cop començat el partit la de Marc Gelmà, un dels més destacats en els últims partits, amb un petit trencament als isquiotibials. Tot i això el Palamós va dominar el partit i hi va posar intensitat i ganes, però no va ser efectiu. En canvi a l’altra porteria l’Europa va marcar tres gols en les poques aproximacions que va tenir a la porteria de Quinti al llarg del partit. La derrota encara no sentencia l’equip al descens, però l’hi acosta una mica més ja que en les últimes dues jornades els palamosins hauran de jugar contra el Prat i l’Hospitalet, que lluiten pel play-off; mentre que el seu rival, el Granollers, va a Figueres i rep el Santboià, dos equips amb res en joc.

L’efectivitat decideix

La primera ocasió del partit va ser del Palamós en una falta lateral que va picar Gelmà i que per poc no van arribar a rematar Henry, Caballero i Cano al segon pal (8’). Gelmà es va lesionar poc després del quart d’hora i va haver de ser substituït per Lluc Banús. Encara en la primera part i en la primera aproximació, l’Europa la va endreçar. Uri va aprofitar un refús de Quinti després d’una jugada embolicada amb un xut de Raíllo per marcar a pler i obrir el marcador. Tot i el domini dels locals, abans del descans només va destacar un xut alt de Litus (35’) i una centrada de Caballero sense rematador (39’).

Amb el marcador en contra es va arribar al descans, però el Palamós va continuar intens en la represa. Pitu Batlle va donar entrada al juvenil Dani Gómez buscant profunditat en atac, però l’Europa va tornar a colpejar en la segona aproximació clara a la porteria de Quinti. Josa va assistir Raíllo, que no va perdonar davant del porter palamosí.

Empenta final

El Palamós va estar a punt de tornar a entrar en el partit en el minut 76 quan Nahuel va fer lluir-se Arnau quan es va plantar sol davant d’ell. L’extrem va errar, però poc després, amb l’equip bolcat a l’àrea dels graciencs, l’àrbitre va veure un penal en una jugada molt embolicada que va acabar amb tres palamosins a terra. Henry no va perdonar des dels onze metres (81’) i amb l’1-2 donava una mica d’esperança per acabar empatant el partit, però en una acció ja al final, amb tot l’equip a l’àrea de l’Europa un refús de la defensa va anar a parar a Raíllo, que va definir perfectament amb una vaselina davant Quinti i va fer el definitiu 1-3, que deixa el Palamós una mica més a prop del descens a primera catalana.

En la primera part hem controlat bé el partit i hem tingut ocasions, però com és habitual ens han fet el gol en la primera arribada
Aquestes coses sempre passen quan ets a baix. Hem jugat més amb el cor que amb el cap i no hem estat encertats ni efectius