3a divisió FEF

Quatre aspirants somien prendre-li el lloc a la Pobla

3a divisió. Amb el Sant Andreu i l’Hospitalet molt ben situats, cinc equips lluiten per la darrera plaça que dona accés a jugar la promoció d’ascens

Qui acompanyarà l’Espanyol B, el Sant Andreu i l’Hospitalet –tot i que els dos darrers encara no ho tenen assegurat– al play-off d’ascens de segona B és la incògnita més emocionant que queda per resoldre en aquestes dues darreres jornades de curs. La Pobla de Mafumet és qui millor ho té perquè és l’únic dels cinc aspirants que depèn de si mateix; a l’aguait esperen una ensopegada el Terrassa, el Prat, l’Europa i l’Ascó.

“Crec que si guanyem els sis punts que ens queden jugarem la promoció. Però serà difícil, com ho serà que la Pobla guanyi el Castelldefels i l’Espanyol”, va vaticinar el tècnic del Terrassa, Cristian Garcia. Els egarencs no són quarts perquè tenen el goal average perdut amb el filial grana, però són els més ben col·locats per aprofitar qualsevol ensopegada de la Pobla. “Estem fallant molt a casa; esperem no fer-ho el proper partit”, va concloure Garcia.

La mala ratxa del mes de març ha condemnat el Prat, que va passar bona part del curs a la zona noble, a viure aquestes últimes setmanes amb poques esperances d’aconseguir el gran objectiu de la temporada: “No podem mirar més enllà de la propera setmana; si perdem estem morts”, va dir el preparador Pedro Dólera un cop acabat l’últim partit. Els potablava necessiten almenys una derrota de la Pobla i el Terrassa –o dos empats– perquè saben que surten beneficiats en tots els casos d’empat possibles. Pitjor encara ho tenen l’Europa i l’Ascó, que necessitarien poc més que un miracle per acabar quarts. Mentre les matemàtiques no diguin el contrari, però, ambdós conjunts ja han anunciat que lluitaran fins al final.

LES FRASES

Crec que si guanyem els sis punts jugarem la promoció. Però serà molt difícil
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Que tothom tingui clar que anirem a totes en els dos partits que ens queden
Santi Castillejo
entrenador de l’ascó
No podem mirar més enllà de la propera setmana: si perdem estem morts
Pedro Dólera
entrenador del prat
És molt complicat, però nosaltres seguirem competint per guanyar aquests dos partits
Ramon Gatell
entrenador de l’europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)