Barça B

No es donen per vençuts

Barça B. En una salvació quimèrica, els blaugrana defensen que es veuen capaços de poder guanyar els quatre partits que queden ateses les sensacions de l’equip amb Garcia Pimienta

Amb sis punts de diferència i quatre partits per jugar, al Barça B li cal un miracle per assolir la salvació. Els blaugrana han perdut set partits seguits i les sensacions han estat variables durant les derrotes. Amb Garcia Pimienta, l’equip n’ha encaixat dues per la mínima, un fet que genera confiança dins de la greu situació de l’equip. El vestidor creu en la salvació perquè confia a guanyar els quatre partits, tot i que assumeix que la situació és ben complicada.

“Si veiés que l’equip està mort, que no té actitud o que ha de millorar això o això altre, doncs reconeixeria que estem a la segona B i que podem tancar la paradeta. Però no és així ni de bon tros. L’únic que hem de fer és que la pilota entri”, va explicar el capità, Carles Aleñá.

Les derrotes contra l’Almeria (0-1) i el Reus (1-0) no han evitat que dins del vestidor hi hagi certa incomprensió sobre la situació actual de l’equip en la taula atès el nivell del joc, però alhora hi ha confiança que poden guanyar els quatre equips que queden. “La situació és complicada, això ja ho sabem. I la dinàmica no és bona, però traurem coses positives per anar a guanyar a Gijón”, va dir Garcia Pimienta.

L’exentrenador del juvenil, arribat fa dues jornades a la banqueta del filial, ha atorgat alguns matisos a l’equip. “L’equip té actitud. Ara tenim més la pilota, però el que valen són els gols i no n’estem marcant”, va dir Ortolà. “L’equip ha fet un canvi de xip. Té més toc i fa una pressió alta. Malauradament els resultats no surten, però tenim confiança que amb Pimienta ho podem aconseguir”, hi va afegir Aleñá.

Un triomf obligat

Les possibilitats que el Barça B sigui equip virtualment de segona B, és a dir, que no hi hagi cap equip en la zona de salvació amb menys de nou punts de diferència amb nou punts per jugar, són molt remotes ja que fins a quatre equips (Nàstic, Almeria, Alcorcón i Cultural) haurien de guanyar i el filial hauria de perdre. Però tot el que no sigui vèncer contra el segon classificat, que es juga l’ascens directe a casa, seria anar posant claus al taüt.

“Si hi ha un equip que pot guanyar a El Molinón, som nosaltres”, va dir Aleñá. “Estem en un moment molt complicat, en una situació delicada, però portem aquest escut i l’haurem de defensar fins al final”, va sentenciar Sarsanedas.

LES REACCIONS

Si veiés que l’equip està mort reconeixeria que estem a la segona B. Però no és així
Carles Aleñá
atacant del barça b
L’equip té actitud. Ara tenim més la pilota, però el que valen són els gols i no n’estem fent
Adrià Ortolà
porter del barça b
Estem en un moment complicat però portem l’escut i l’haurem de defensar fins al final
Ferran Sarsanedas
migcampista del barça b
La situació és complicada i la dinàmica no és bona, però en traurem motius per guanyar
Garcia Pimienta
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)