3a divisió FEF

Un altre gol de David Toro dona avantatge al Terrassa

Promoció d’ascens a 2a B. El davanter, decisiu en les últimes setmanes, va decantar, de penal, un duel en què els egarencs van anar de més a menys

TERRASSA 1 MAR MENOR 0

TERRASSA:Ortega; Yaya, Valls, Amantini, David López, Ferreira, Guzmán, Puchades, Piera (Carreón, 73’), Daisuke (Raúl Torres, 89’) i Toro (Àlex Fernández, 84’).MAR MENOR:Juanjo, Dani Ruiz, Iñaki, Txiki, Juanma, Pipi, Valdeolivas (Manu, 87’), Borja Gil (Monti, 81’), Belencoso, Nono i Ramón Marín (Paco Salas, 72’).GOLS:1-0 (22’) Toro, de penal.ÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:al local David López; i als visitants Nono, Pipi i Juanma.PÚBLIC:Uns 3.000 espectadors.

El Terrassa va colpejar primer en l’anada de la primera eliminatòria d’ascens a segona B contra el Mar Menor. El conjunt egarenc es va imposar per la mínima en un duel en què van ser millors, malgrat anar de més a menys. La posada en escena del conjunt de Cristian García va ser aclaparadora: tres ocasions clares en sis minuts. El que no van aconseguir de jugada Toro, David López ni Piera, aquest últim amb una volea d’esquenes a porteria, ho va aconseguir Toro de penal. Daisuke va caure a l’àrea després de desfer-se amb habilitat de dos rivals, i els egarencs van avançar-se a través d’un home a qui han trobat molt a faltar i que està resultant decisiu en el tram final de temporada, quan més necessari resulta: gols clau contra el Cerdanyola, el Castelldefels i, ahir, contra el Mar Menor.

En un Olímpic vestit de gala, els egarencs van firmar un dels millors inicis de partit de la temporada. Després del gol, però, van perdre la capacitat d’ofegar els murcians, que van respondre amb una rematada de Valdeolivas ben blocada per Ortega. El Terrassa va tornar a l’estil que millor li ha funcionat al llarg del curs, sortint amb la pilota jugada des de darrere, sense rifar-la, i movent-se amb electricitat en els metres rivals, on acumulava força efectius. La pressió del Mar Menor no va arribar fins al segon temps, quan va estirar-se buscant una errada dels vallesans. Entre no encaixar i anar a pel segon, el Terrassa va preferir no assumir més riscos dels necessaris, i la prudència el va fer previsible. Sense fluïdesa ni atreviment, la por va marcar una segona part on els murcians semblaven més frescos. El Terrassa va poder sentenciar en diversos contracops liderats per Daisuke, el millor dels egarencs, però va deixar la feina a mitges i haurà de defensar l’avantatge a El Pitín.

LES FRASES

Quan el partit s’ha igualat, el penal dubtós els ha permès avançar-se. No és un mal resultat
Paco García
entrenador del mar menor
Més que amb el resultat em quedo amb la personalitat que han demostrat els jugadors
Cristian Garcia
entrenador del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)