3a divisió FEF

Joan Esteva, tècnic del centenari

A la Unió. El Figueres anuncia que el barceloní dirigirà l’equip la temporada que ve tot i que avui no s’asseurà a la banqueta

En la prèvia del Figueres-Girona d’aquest vespre a Vilatenim, la Unió va anunciar que Joan Esteva dirigirà l’equip la temporada que ve. El barceloní, de 45 anys, arriba a Figueres després d’estar les dues últimes temporades a l’Europa, on va arribar el curs 2016/17 quan els escapulats estaven en una situació delicada i va acabar salvant l’equip. Aquesta temporada Esteva ha deixat els barcelonins a les portes de la promoció d’ascens, però va marxar en el tram final un cop el club li va comunicar que no el renovaria per falta de confiança. El barceloní arriba amb molta experiència a Vilatenim, i és que abans de l’Europa va passar per equips més modestos com l’Alella i el San Cugat, per equips de 2a B com el Constància i l’Sporting Maonés –va pujar des de 3a amb ell–, i per altres equips de tercera com el Castelló i el Sant Andreu.

La intenció del Figueres és que Esteva, que ahir ja va seguir l’entrenament de l’equip tot i que avui no s’asseurà a la banqueta, estigui acompanyat a la banqueta pel cos tècnic actual, amb l’excepció de Damià Abella, que deixarà el club per treure’s el títol d’entrenador. En la seva presentació Esteva va assegurar que els canvis que s’han de fer aquest estiu en la plantilla són menors: “Aquest equip té una molt bona base i fonaments. Treballarem per intentar millorar-lo, però també per mantenir el que ha estat el bloc de jugadors importants de la temporada passada i, en la mesura del possible, incorporar-ne de nous que ens puguin donar una qualitat afegida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)