Girona

El Girona guanya amb autoritat al Figueres (0-6)

Amistós. Els de Pablo Machín tanquen la temporada amb una golejada en el partit del centenari del Figueres a Vilatenim

El Girona ha imposat la qualitat i la categoria per vèncer el Figueres (0-6) en el partit amistós corresponent a l’acte inicial del centenari del club de l’Alt Empordà. El partit ha servit també per tancar el primer curs dels blanc-i-vermells a la màxima categoria del futbol estatal.

La intensitat del partit ha estat mínima amb els jugadors pensant més en les vacances que en competir. En el 16’ Olunga ha aprofitat amb el cap una centrada de Pedro Porro per avançar el Girona. En el 34’, una combinació entre Alcalá i Aleix García ha estat culminada pel Choco Lozano per establir el 0-2 amb què s’ha arribat al descans.

En la segona part, els constants canvis no han ajudat a que el joc tingués continuïtat, però en el 57’, Soni ha fet la tercera diana pels de Machín després d’una gran centrada de Planas. El mateix Soni ha establert el 0-4 amb un xut creuat des del vèrtex de l’àrea (70’), ha donat l’assistència a Aday en el 0-5 (80’) i ha fet el 0-6 definitiu (82’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)