Barça B

Una experiència efímera

Relegats. Tres dels quatre equips que la temporada passada van pujar a segona A tornen un any després a la categoria de bronze un cop es va confirmar dissabte el descens de la Cultural

Un any enrere, al Llorca, la Cultural, l’Albacete i el Barça B estaven de celebració. Els quatre equips van arrodonir una senyora temporada amb l’ascens a segona A. L’alegria, però, ha estat efímera a gairebé tot arreu. I és que d’aquells quatre equips, la temporada que ve només competirà al futbol professional l’Albacete, l’únic que ha aconseguit la permanència. Dissabte, la Cultural es va sumar al Barça B, el Llorca i el Sevilla Atlético i va tancar un mal any amb el descens de categoria. De res no va servir la reacció que havien protagonitzat els castellans en el darrer tram, ja que dues derrotes en els darrers dos desplaçaments els han condemnat.

“Al final, en competicions tan llargues, el futbol et posa allà on el teu rendiment et porta”, explicava un reassignat Rubén de la Barrera després de la derrota de la Cultural al camp del Numància, i hi afegia: “Petits detalls ens han obligat a jugar-nos-ho tot en la darrera jornada. Hem fet moltes coses bé, però també moltes d’altres ens han dut a aquest desenllaç.”

El mig del Barça B Íñigo Ruiz de Galarreta també va mostrar la seva resignació després del darrer partit de lliga, en què els blaugrana van perdre contra el Saragossa. “Ha estat una experiència dura, perquè veníem amb molta il·lusió i ganes de fer un any bonic i, tot i donar-ho tot, hem comès petits errors en cada partit que han acabat marcant les diferències i ens han fet perdre molts punts”, explicava el basc, que considera que la falta de capacitat de reacció cada vegada que l’equip enllaçava una sèrie de partits sense perdre ha estat determinant: “Hem tingut males ratxes que no hem sabut aturar a temps i que ens han acabat condemnant.”

PROTAGONISTES

Hem estat massa irregulars i hem tingut males ratxes llargues que no hem aturat a temps
Íñigo Ruiz de Galarreta
migcampista del barça b
Quaranta-dues jornades et posen on et mereixes. Petits detalls en moments puntuals ens han condemnat
Rubén de la Barrera
entrenador de la cultural

Jokin Ezkieta es reivindica en l’últim partit

Tot i que el Barça B va tancar la temporada amb un partit decebedor contra el Saragossa, hi va haver una nota positiva, l’actuació del porter Jokin Ezkieta, que va ser titular i va aturar dos penals. “Estic content amb la meva actuació, he pogut jugar i demostrar que ho puc fer bé”, va dir el navarrès, que pensa en clau de futur i afirma que veu de bon ull continuar: “M’agradaria seguir, estic molt a gust aquí. Això sí, l’estiu és llarg i n’hem de parlar amb el club, a veure quines són les seves intencions.” I és que, per quedar-se, Ezkieta vol que se li garanteixin minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)